Laatst bijgewerkt: 24-10-2023

Affiliate marketing cursus

Als je start met affiliate marketing komt er veel nieuwe informatie op je af. Veel startende affiliates kiezen er daarom voor om te starten met behulp van een cursus. Niet alleen startende affiliates maar ook affiliates die al een website hebben of met hun bestaande website extra inkomsten willen verdienen kunnen een cursus volgen. Er zijn diverse cursussen te vinden op het internet met ieder zijn eigen methode voor het behalen van succes. Omdat er verschillende doelen te behalen zijn is het belangrijk om te kijken welke cursus het beste bij jou en jouw doelen past. Ga je starten met affiliate marketing en wil je daarnaast hulp met het opbouwen van je website of wil je juist jouw affiliate website naar een hoger niveau tillen? Deze doelen zijn te behalen met de hulp van de juiste cursus. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij de beste cursussen over affiliate marketing voor jou op een rijtje gezet.

 

 • Affiliate Marketing Revolutie
 • The Ultimate Affiliate Marketing Guide
 • Succes met Affiliate Marketing
 • Social Media Fortuin
 • The Level Up Club

 

affiliate markting cursus

Is een cursus nodig om succesvol te worden met affiliate marketing?

Op de vraag of je succesvol kunt worden met affiliate marketing zonder een cursus te volgen is het antwoord ja. Er is online veel verschillende informatie te vinden over affiliate marketing met uitleg over wat affiliate marketing precies is, hoe affiliate marketing werkt, hoe je kunt starten en wat je hiervoor nodig hebt. Ook bij het opzetten van een website kun je met hulp van de informatie die online te vinden is heel ver komen. Denk aan verschillende websites met informatie, YouTube video's, Podcasts, Forums, Social Media en meer.

 

Maar waarom dan toch kiezen voor een cursus om te leren hoe affiliate marketing werkt? Met een cursus heb je direct alle essentiële informatie die je nodig hebt om te starten met affiliate marketing. Hierdoor weet je van A tot Z welke stappen je moet ondernemen en zullen veelgemaakte fouten in het begin voorkomen worden. Wanneer je zelf alle informaten moet uitzoeken ben je veel extra tijd kwijt en is de kans groter dat je in het begin fouten maakt door informatie die je mist. Een goede cursus voor affiliate marketing hoeft niet veel te kosten.

 

Natuurlijk is het aan te raden, wanneer je kiest voor een cursus, altijd bij te blijven leren over affiliate marketing. Dit online verdienmodel blijft zich ontwikkelen en ook verschijnt er nog dagelijks nieuwe waardevolle informatie online wat jou verder kan helpen er een succes van te maken.

 

Affiliate Marketing Revolutie

We beginnen direct met de meest bekende affiliate marketing cursus van Nederland en België. De Affiliate Marketing Revolutie. Jacko Meijaard staat met de Affiliate Marketing Revolutie al jaren aan de top en is zich met zijn team nog steeds verder aan het uitbreiden en ontwikkelen. Met meer dan 12.000 leden op de teller en veel succesverhalen een absolute aanrader als je op zoek bent naar een goede cursus om te leren hoe affiliate marketing precies werkt. Door jarenlange ervaring met affiliate marketing is Jacko Meijaard onmisbaar geworden binnen de community. 

 

Jacko Meijaard begon zelf 10 jaar geleden zonder enige kennis van affiliate marketing met zijn eerste website. Toentertijd was er amper informatie te vinden op het internet omdat affiliate marketing nog niet zo bekend was als nu. Hij heeft voornamelijk alles zelf uit moeten zoeken en testen. Binnen enkele maanden begon hij de eerste resultaten te zien, verdiende hij zijn eerste commissie, en wist hij: als ik 10 euro kan verdienen met mijn affiliate website dan kan dat ook 100 euro worden of zelfs 1000 euro. Vanaf dat moment is hij blijven groeien en heeft hij meerdere successen behaald. Nu 10 jaar later is hij in het bezit van meerdere goedlopende affiliate websites en helpt hij met de Affiliate Marketing Revolutie andere startende affiliates om hetzelfde doel te bereiken.

 

De Affiliate Marketing Revolutie richt zich op de beginselen van affiliate marketing en wat je kan verwachten tijdens het starten met affiliate marketing. Ook wordt er uitgelegd hoe je jouw website kan inrichten en vormgeven, welke instellingen daarvoor nodig zijn en wat je beter wel of juist niet kunt doen.

 

Deze cursus is ontwikkeld voor affiliates die nog moeten starten met het opbouwen van hun website en affiliates die al begonnen zijn. De Affiliate Marketing Revolutie is een cursus waarin je stap voor stap leert hoe je een succesvolle affiliate website opbouwt. Ook wanneer je nog totaal geen kennis hebt van online marketing of het bouwen van websites kun je met deze cursus succesvol worden met affiliate marketing.

 

Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie? 

 • Bewezen succesvolle methode 
 • De cursus bestaat uit 16 modules verdeeld in diverse onderwerpen met in totaal 69 video's 
 • Toegankelijk voor absolute beginners
 • Inclusief toegang tot updates binnen de cursus
 • Toegang tot het ledengedeelte - internet succes gids forum 
 • Je kan direct starten na aankoop 
 • Uitstekende klantenservice 
 • Volledige cursus wordt gegeven in het Nederlands 
 • Koop de cursus gemakkelijk en snel via deze link

 

En dat alles voor maar liefst €47,-!

Beste affiliate marketing cursus

The Ultimate Affiliate Marketing Guide

Leer je liever of gemakkelijker uit een e-boek dan een cursus met videolessen? Dan is The Ultimate Affiliate Marketing Guide zeker wat voor jou! Dit e-book is een complete gids met alle essentiële informatie die je nodig hebt om te starten met affiliate marketing. Rowena Rousseau heeft met haar jarenlange ervaring veel kennis opgedaan over het opbouwen van een online passief inkomen. Met haar strategieën is het mogelijk een affiliate website op te bouwen waarmee je financiële vrijheid creëert. 

 

The Ultimate Affiliate Marketing Guide is het bestverkochte e-book over succesvol geld verdienen met affiliate marketing, Je leert onder andere hoe affiliate marketing werkt, waar je je kunt aanmelden, hoe je unieke affiliate links creëert, met welke strategie jij een hoog passief inkomen kunt opbouwen en nog veel meer!

 

Wat kun je verwachten van The Ultimate Affiliate Marketing Guide? 

 • Bestseller onder de Affiliate Marketing guides
 • Een complete gids met stappen en strategieën 
 • Incl. een compleet template om jouw links en conversie bij te houden
 • Je kan direct starten na aankoop
 • E-book wordt geleverd in de Nederlandse taal
 • Koop het e-boek gemakkelijk en snel via deze link

 

Nu tijdelijk van € 47,- voor slechts € 27,-

affiliate marketing leren

Succes met Affiliate Marketing

De cursus Succes met Affiliate Marketing leert je hoe jij succesvol kunt worden met jouw affiliate website. Met meer dan 10+ jaar ervaring in online content en bloggen, 8+ jaar ervaring als online marketeer & SEO-specialist, 3+ jaar ervaring met affiliate marketing en een maandelijkse omzet van €2.000,- euro met haar affiliate website kun je wel stellen dat Nicole enorm veel kennis en ervaring heeft opgebouwd in de 11 jaren dat zij nu online actief is. Haar kennis en ervaringen heeft zij gebundeld in één complete cursus - Succes met Affiliate Marketing. 

 

Succes met Affiliate Marketing is gemaakt voor de absolute beginner.  Nog geen ervaring in websites maken of teksten schrijven? Geen probleem! Door de cursus leer je wat affiliate marketing precies is en wat je nodig hebt om te kunnen starten met je eigen affiliate website. Naast uitleg over de verschillende begrippen leer je onder andere meer over SEO, hoe je een website in Wordpress kunt maken, bij welke affiliate netwerken jij je kunt aanmelden, wat belangrijk is voor het schrijven van goede teksten, en natuurlijk ook hoe je met jouw affiliate website structureel geld kunt verdienen. 

 

Wat kun je verwachten van Succes met Affiliate Marketing? 

 • De cursus bestaat uit 4 modules met totaal 12 video's 
 • Incl. bonussen waaronder een gratis tool voor zoekwoordonderzoek en contentonderzoek.
 • Gericht op startende affiliates
 • Je kan direct starten na aankoop
 • Onbeperkte toegang
 • Incl. alle updates die doorlopend worden toegevoegd
 • Volledige cursus wordt gegeven in het Nederlands 
 • Koop de cursus gemakkelijk en snel via deze link

 

Het complete pakket voor slechts €99,-!

>> Gebruik je de kortingscode succesmetaffiliatemarketing10 dan krijg je ook nog eens 10% korting op je aankoop!

Affiliate marketing beginnen cursus

Social Media Fortuin

Wil jij succesvol worden met affiliate marketing op social media in plaats van een affiliate website? Of je nu geld wilt verdienen via Instagram, Pinterest, TikTok, YouTube, Facebook, LinkedIn, Twitter of Snapchat, met Social Media Fortuin leer jij hoe je online een winstgevende business opbouwt met affiliate marketing. In deze cursus leer jij hoe je, onder andere zonder budget, een hoog inkomen kunt opbouwen. Je krijgt inzicht in strategieën en ideeën waarmee je alle handvaten krijgt om er online een groot succes van te maken.

 

Wat kun je verwachten van Social Media Fortuin?

 • 15 theorie- en praktijkmodulles
 • 4 extra bonusmodulles t.w.v. ruim €500,-
 • Voor absolute beginners en ervaren affiliates
 • Na aanmelding direct toegang tot de cursus en het ledengedeelte van Social Media Fortuin
 • Na aankoop 1 jaar toegang tot de cursus
 • Volledige cursus wordt gegeven in het Nederlands 
 • Snelle klantenservice
 • Koop de cursus van Socialmediafortuin gemakkelijk en snel via deze link

Voor slechts €57,-!

cursus affiliate marketing
Affiliate cursus

The Level Up Club

Naast de Affiliate Marketing Revolutie (de eerste cursus die we benoemd hebben) is Jacko Meijaard ook eigenaar van de snelgroeiende The Level Up Club. Wanneer je niet alleen een affiliate website wilt opstarten, maar ook wilt groeien op persoonlijk gebied en de juiste mindset te ontwikkelen om meer successen te behalen dan is The Level Up Club mogelijk wat voor jou! Het doel van The Level Up Club is om de juiste mindset te creëren die ervoor zorgt dat jij met je affiliate website financiële vrijheid kan opbouwen. 

Alle leden van The Level Up Club hebben onder andere toegang tot meer dan 15 exclusieve video's, 100 audio's, exclusieve events en borrels, seminars, maandelijkse Webinars met experts en nog veel meer. 

 

Wat kun je verwachten van The Level Up Club? 

 • Creëer een 10k mindset
 • Na aanmelding heb je direct toegang tot The Level Up Club
 • Eerste maand voor maar liefst €4,- (inc BTW).
  Daarna € 47,00 (inc BTW) per maand

 • Maandelijks opzegbaar
 • 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

 


Heb jij ervaring met één van deze cursussen? Deel je mening met ons!

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen


Disclaimer: Wij van Ga voor online succes zijn geen financieel adviseurs. De informatie die je op de website vind is samengesteld uit eigen ervaringen en ervaringen van andere online marketeers. Goed onderzoek doen is ten alle tijden aan te raden. De keuzes die je uiteindelijk maakt zijn voor eigen verantwoording. Daarnaast staan er op verschillende plekken op de website links naar producten of diensten die wij aanraden. Wanneer je hier op klikt en een aankoop doet steun je daarbij onze website. De vergoeding die wij hiervoor ontvangen heeft geen invloed op de prijs van de producten of diensten.