Laatst bijgewerkt: 10-03-2022

Affiliate marketing cursus

Als je start met affiliate marketing komt er veel nieuwe informatie op je af. Veel startende affiliates kiezen er daarom voor om te starten met behulp van een cursus. Niet alleen startende affiliates maar ook affiliates die al een website hebben of met hun bestaande website extra inkomsten willen verdienen kunnen een cursus volgen. Er zijn diverse cursussen te vinden op het internet met ieder zijn eigen methode voor het behalen van succes. Omdat er verschillende doelen te behalen zijn is het belangrijk om te kijken welke cursus het beste bij jou en jouw doelen past. Ga je starten met affiliate marketing en wil je daarnaast hulp met het opbouwen van je website of wil je juist jouw affiliate website naar een hoger niveau tillen? Deze doelen zijn te behalen met de hulp van de juiste cursus. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij 3 goede cursussen voor jou op een rijtje gezet.

 

 • Affiliate Marketing Revolutie

 • Affiliate Marketing in 10 Dagen

 • Affiliate Formule


Affiliate Marketing Revolutie

De meest bekende affiliate marketing cursus van Nederland is de Affiliate Marketing Revolutie. En terecht! Met 11.000 leden op de teller en vele succesverhalen heeft Jacko Meijaard zijn plek in deze business dubbel en dwars verdiend. Zodra je op het internet zoekt over affiliate marketing zal je de naam Jacko Meijaard of de Affiliate Marketing Revolutie vast al tegengekomen zijn. Met zijn bewezen succesvolle methode helpt hij startende affiliates met het opzetten van een succesvolle online business. Jacko Meijaard begon zelf 10 jaar geleden zonder enige kennis van affiliate marketing met zijn eerste website. Binnen enkele maanden begon hij de eerste resultaten te zien en wist hij: als ik 10 euro kan verdienen dan kan dat ook 100 euro worden of zelfs 1000 euro. Vanaf dat moment is hij blijven groeien en heeft hij meerdere successen behaald. Nu 10 jaar later is hij in het bezit van meerdere goedlopende affiliate websites en helpt hij met de Affiliate Marketing Revolutie andere startende affiliates om hetzelfde doel te bereiken. De cursus richt zich op de beginselen van affiliate marketing en wat je kan verwachten tijdens de beginfase. Ook wordt er uitgelegd hoe je jouw website kan inrichten en vormgeven, welke instellingen daarvoor nodig zijn en wat je beter wel of juist niet kunt doen. Deze cursus is ontwikkeld voor affiliates die nog moeten starten met het opbouwen van hun website en affiliates die al begonnen zijn. .

 

Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie?

 • Bewezen succesvolle methode
 • De cursus bestaat uit 16 modules verdeeld in diverse onderwerpen met in totaal 69 video's
 • Toegankelijk voor absolute beginners tot ervaren affiliates
 • Volledige cursus wordt gegeven in het Nederlands
 • Uitstekende klantenservice
 • Toegang tot het ledengedeelte - internet succes gids forum
 • Je kan direct starten na aankoop
 • Eenmalig €47,- euro
 • Niet tevreden? Geld terug! (bekijk de voorwaarden)

Affiliate Formule

Als je op zoek bent naar een cursus met meer persoonlijke begeleiding dan is de populaire Affiliate Formule zeker iets voor jou. Met iedere 2 weken een coaching call zal je begeleid worden bij het creëren van jouw perfecte business. De begeleiding krijg je van Sebastiaan Debaenst, een ondernemer die al een aantal jaren online actief is met verschillende projecten. Hij begon in 2013 met zijn eerste YouTube kanaal. Ondanks dat dit geen grote bron van inkomsten is geworden heeft het wel veel deuren voor hem geopend. Hij merkte hoe fijn en gemakkelijk het was om geld te verdienen met dingen doen die je leuk vind. Aan de hand hiervan startte hij in 2017 zijn eerste bedrijf. Sindsdien heeft hij meerdere dingen uitgeprobeerd. Van verkopen via Facebook tot verkopen via een webshop van bijvoorbeeld pennen en T-shirts. Al snel merkte hij dat fysieke producten (webshop) niet zijn ding was en sloeg een andere weg in. Anderhalf jaar geleden is hij begonnen met een nieuw verdienmodel. Dit verdienmodel heeft er voor gezorgd dat Sebastiaan nu kan leven in alle vrijheid. De methode die hem online succesvol heeft gemaakt deelt hij graag met jou! Hij heeft een eigen podcast, YouTube kanaal, gratis webinar en hij helpt andere successen te behalen met de Affiliate Formule. De ultieme methode voor online succes.

 

Wat kun je verwachten van de Affiliate Formule?

 • Cursusmateriaal bestaat uit video's, Pdf's en korte powerpoints
 • 2-wekelijkse coaching calls voor een periode van 6 maanden
 • Meer dan € 11.000 euro aan bonussen (scripts, swipefiles en templates)
 • Eenmalig € 907,50,- euro (incl. btw)
 • In termijnen betalen mogelijk

.

Geen artikel missen? 

Ontvang de nieuwste artikelen via de e-mail met handige tips voor een succesvolle online business

 

 

* Privacy van gegevens gegarandeerd 


Heb jij ervaring met één van deze cursussen? Deel je mening met ons!

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen