Laatst bijgewerkt: 01-05-2023

De Affiliate Marketing Revolutie

Als je op het internet gezocht hebt naar informatie over affiliate marketing ben je de naam Jacko Meijaard of de cursus Affiliate Marketing Revolutie vast al veel vaker tegengekomen. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Jacko Meijaard heeft in de afgelopen jaren een enorm succes opgebouwd met de Affiliate Marketing Revolutie en is zelf een fanatieke affiliate marketeer in het bezit van meerdere goedlopende affiliate websites. Al meer dan 11 jaar zit hij in deze online business en helpt hij samen met zijn team andere op weg naar het behalen van succes door een complete cursus aan te bieden die je van A tot Z verder helpt met het opbouwen van jouw winstgevende affiliate website. Met ondertussen meer dan 12.000 leden op de teller mag er wel gezegd worden dat hij één van de grootste en bekendste affiliate marketeers is in heel Nederland en België.

 

 • Wie is Jacko Meijaard en is hij wel betrouwbaar?
 • Wat levert affiliate marketing mij op?
 • Heb ik technische kennis en ervaring in online marketing nodig?
 • Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie bedoelt?
 • Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie?
 • Internet Succes Gids Forum
 • Succesverhalen cursisten
 • Is de Affiliate Marketing Revolutie iets voor mij?
 • Waar kan ik de Affiliate Marketing Revolutie kopen?
 • The Level Up Club
 • Veelgestelde vragen over de Affiliate Marketing Revolutie

 

Wie is Jacko Meijaard en is hij wel betrouwbaar?

Voordat we verder gaan over de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie willen we het eerst hebben over Jacko Meijaard. Hij is immers de persoon achter de populaire cursus waar we je zo veel meer over gaan vertellen. Jacko Meijaard is een jonge ondernemer uit Zeeland die via het internet in de afgelopen jaren met verschillende projecten succesvol geworden is. Meer dan 11 jaar geleden besloot hij namelijk zelf de stap te zetten om een eigen affiliate website op te zetten.

Jaren geleden was er nog veel minder informatie op het internet te vinden over dit onderwerp waardoor hij maar weinig kennis had toen hij met affiliate marketing begon. Met een handje vol informatie is hij aan de slag gegaan met zijn eerste affiliate website. Binnen enkele maanden begon zijn website over iPhone 's te lopen en kwamen de eerste verkopen. Hij heeft zich direct vastgebeten in de wereld van affiliate marketing en is daardoor flink blijven groeien. Naast zijn eerste website over iPhone 's heeft hij in de tussentijd meerdere succesvolle affiliate websites opgezet. In de afgelopen 11 jaar heeft hij veel ontwikkelingen meegemaakt binnen de branche en heeft daarnaast ook een enorm groot team en netwerk opgebouwd. Omdat hij graag zijn kennis en successen deelt, heeft hij besloten een cursus te maken met alle essentiële informatie die je nodig hebt om online succesvol te worden met affiliate marketing. De Affiliate Marketing Revolutie is een totaalpakket aan alle informatie die van belang is tijdens het opzetten van jouw eerste affiliate website. Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie zijn een begrip geworden binnen de wereld van affiliate marketing. 

 

Over de betrouwbaarheid van Jacko Meijaard kunnen we heel kort zijn. Jacko Meijaard is zeker betrouwbaar en vele andere affiliates en online marketeers zullen deze mening absoluut delen.  Wanneer je vragen hebt of je hebt iemand nodig om mee te sparren over je affiliate website zal Jacko altijd vooraan in de rij staan om jou verder te helpen. Hij is een eerlijke online ondernemer en daarnaast is hij en zijn team altijd hard bezig de online cursus en de online omgeving van de Internet Succes Gids uit te breiden en te verbeteren. Naast het opzetten van Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie is hij nu ook oprichter van het snelgroeiende The Level Up Club. Daarover vertellen we je later meer!

Wat levert affiliate marketing mij op?

Affiliate marketing wordt door vele het meest ideale online verdienmodel genoemd. Er zijn tegenwoordig veel verschillende online verdienmodellen te vinden dus wat maakt affiliate marketing dan zo ideaal ten opzichte van andere online verdienmodellen? Affiliate marketing heeft een enorme lijst aan grote voordelen. Het levert veel vrijheid op, is toegankelijk voor iedereen en kan daarnaast ook heel veel geld opleveren. De grootse voordelen van affiliate marketing voor je op een rijtje:

 

Affiliate marketing levert je veel vrijheid op

Eén van de grootste redenen waarom de meeste affiliates kiezen voor affiliate marketing is de vrijheid die het je oplevert. Een online business opzetten waarbij je verschillende vrijheden hebt maakt het natuurlijk een aantrekkelijk online verdienmodel. Maar welke vrijheden heb je dan precies met affiliate marketing?

 • Kies zelf het onderwerp
  Eén van de vrijheden die je hebt met affiliate marketing is de keuze van het onderwerp voor je affiliate website. Je kunt kiezen wat je maar wilt en hoe je het wilt. Wil je een blog schrijven, een informatieve website maken, een website met uitgebreide product vergelijkingen, jouw ervaringen van reizen die je hebt gemaakt delen met anderen, of...  De mogelijkheden zijn enorm en de onderwerpen waaruit je kunt kiezen zijn er eindeloos veel. Voor bijna ieder onderwerp zijn wel campagnes te vinden die jij kunt promoten op je website.  Het aller belangrijkste is dat je een onderwerp kiest wat bij je past, waar jij affiniteit mee hebt of waar je al wat kennis over bezit. Alleen dan zal je ook op de langere termijn gaan slagen met affiliate marketing. Wanneer je een affiliate website begint over een onderwerp wat je niet ligt, dan zal het je uiteindelijk meer energie gaan kosten om de website te onderhouden dan dat het je energie oplevert. De kans dat je vroegtijdig stopt is daardoor een stuk hoger.

 • Bepaal zelf hoeveel dagen of uren per week je werkt aan je affiliate website
  Een enorm groot voordeel van werken een affiliate website is dat je niet vast zit aan werkdagen of werkuren. Jij bepaalt namelijk zelf wanneer je aan je website werkt. Dit maakt affiliate marketing natuurlijk ideaal om te combineren met bijvoorbeeld een (full-time) baan, studie of stage. Werk je liever twee volle dagen aan je website, of verspreid je liever de uren over meerdere dagen? Jij kiest!

 • Locatie onafhankelijk
  Met affiliate marketing ben je niet gebonden aan een vaste werkplek. Het enige wat je namelijk nodig hebt om te kunnen werken aan je website is een laptop en internetverbinding. Dit is natuurlijk ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld veel op reis bent of op een andere locatie meer tijd hebt om aan je affiliate website te werken dan thuis. Je kan overal, waar en wanneer je maar wilt aan het werk. Dat geeft veel vrijheid!

Affiliate marketing revolutie kopen

Het is een eerlijk online verdienmodel

Voor ons zeker een heel groot en belangrijk voordeel van affiliate marketing. Er zijn meerdere manieren te vinden om online geld te verdienen maar dit gebeurt niet altijd op de juiste en meest eerlijke manier. Het is belangrijk dat je klanten waarde levert en samenwerkt met de adverteerders om er een succes van te maken. Alleen een online business model wat eerlijk werkt heeft kans van slagen op de lange termijn. Met affiliate marketing hoef je niet te twijfelen of je wel op een eerlijke manier geld verdient. Er zijn veel bedrijven waar je mee kunt samenwerken die goede producten of diensten aanbieden. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat jij de campagnes volgens de gestelde voorwaarden promoot en jouw website voorziet van juiste informatie.

 

Je hebt lage opstartkosten

Wil jij starten met affiliate marketing maar heb je momenteel nog niet de financiële middelen om te investeren in een nieuwe online business? Dat is met affiliate marketing geen enkel probleem! Wanneer je start met affiliate marketing kun je de kosten namelijk in het begin heel laag houden. Met een paar tientjes kun jij namelijk een affiliate website opzetten en succesvol maken. Wat heb je precies nodig tijdens het starten met affiliate marketing en waar kun je op besparen?

 • Domeinnaam/ hosting
  De aanschaf van een domeinnaam en hosting hoeft niet veel te kosten. Voor één of twee tientjes per maand kun jij gebruik maken van een goede hosting voor jouw affiliate website. Deze kosten zijn onvermijdelijk omdat je een domeinnaam en hosting nodig hebt voor het opzetten van een website.

 • Schrijven van teksten
  De teksten voor je website kun je uitbesteden aan een ervaren tekstschrijver, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de teksten zelf te schrijven. Dit scheelt uiteraard heel veel geld. Door de teksten zelf te schrijven heb je hier totaal geen kosten aan! Je kunt, wanneer je website winstgevend is, er later altijd nog voor kiezen om een tekstschrijver in te huren. 

 • Aanmelden bij affiliate netwerken
  Bij verschillende affiliate netwerken is het mogelijk om je gratis aan te melden. Dit kan bijvoorbeeld bij bekende Nederlandse affiliate netwerken als Daisycon, Plug&Pay, Awin en Bol.com. Bij PayPro betaal je eenmalig €7,50 euro aan inschrijfkosten. Je kunt dus zonder investeren in contact komen met verschillende adverteerders en kosteloos campagnes promoten op jouw affiliate website. 
   
 • Kopen van een goede cursus
  Wil je graag met de juiste hulp starten met affiliate marketing? Ook dit hoeft niet veel geld te kosten. Er zijn veel verschillende online cursussen te vinden om te leren hoe affiliate marketing precies werkt, maar dit hoeft niet onnodig veel geld te kosten. Met de Affiliate Marketing Revolutie kun je namelijk al direct starten voor maar liefst €47,- euro. Deze eenmalige kosten geven je toegang tot het ledengedeelte van de Internet Succes Gids en de bewezen succesvolle methode van de Affiliate Marketing Revolutie.

 • Maak gebruik van gratis tools
  Er zijn veel handige tools die (beperkt) gratis te gebruiken zijn waar je veel informatie uit kunt halen. Denk aan tools voor bijvoorbeeld zoekwoordonderzoek of onderzoek naar concurrentie. Door gebruik te maken van deze tools krijg je inzicht in de problemen waar jouw bezoekers tegen aan lopen, welke vragen ze stellen of waar ze graag meer over willen weten. Ook kun je door het doen van onderzoek er achter komen hoeveel concurrentie er is, wat er voor nodig is om dit te evenaren en waar voor jou de kansen liggen. Tools die je (beperkt) gratis kunt gebruiken zijn: Semrush, Ubbersuggest, Semscoop, Google Analytics en Answerthepublic.

 • Afbeeldingen, video's en muziek
  Er zijn verschillende websites waar je gratis en auteursrechtenvrije afbeeldingen, video's en muziek kunt downloaden. Met websites als Pixabay, Pexels en Unsplash kun je jouw website met mooie professionele afbeeldingen aankleden zonder dat dit jou geld kost!

 • Geen investering in voorraad
  Door middel van het plaatsen van een link op jouw affiliate website kun jij bezoekers doorsturen naar de website van het product of dienst wat jij promoot. De uiteindelijke verkoop verloopt via de adverteerder wat betekent dat jij geen inkoop hebt van voorraad. 

 

Je hebt weinig verantwoordelijkheden

De verantwoordelijkheden die je hebt zijn bij affiliate marketing een stuk lager dan bij bijvoorbeeld een webshop. De uiteindelijke verkoop gebeurt niet bij jou maar bij het bedrijf wat jij promoot. Hierdoor heb je geen gedoe met het opslaan van voorraad, versturen van pakketten en retour ontvangen van pakketten. Doordat je op de achtergrond werkt betekent dit ook dat je geen klantenservice hebt. Vragen die je ontvangt over de producten of diensten die jij promoot kun je namelijk doorverwijzen naar het desbetreffende bedrijf. Het enige wat jij dus hoeft te doen is consistent relevante content creëren van goede kwaliteit en daarbij producten of diensten promoten. Natuurlijk kun je er voor kiezen om klanten te motiveren bij vragen contact met je op te nemen maar dit is niet verplicht.

 

Met affiliate marketing kun je veel geld verdienen

Naast alle vrijheden die je hebt met affiliate marketing is er natuurlijk nog een enorm groot voordeel. Affiliate marketing kan heel veel geld opleveren. Veel affiliates is het gelukt om met hun affiliate website de rekeningen te betalen of zelfs heel veel meer te verdienen. Een affiliate website kan een paar honderd euro opleveren, maar wanneer jij jouw affiliate website blijft opschalen en optimaliseren kun je uitbouwen naar een passief inkomen van 2000 euro, 5000 euro, 10.000 euro of zelfs meer. Dat een affiliate website veel geld kan opleveren is al meermaals bewezen maar het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat dit niet binnen enkele weken gerealiseerd is. De meeste startende affiliates verdienen hun eerste commissie binnen 3 tot 6 maanden nadat ze gestart zijn met hun website. Wanneer je de eerste commissie verdient hebt en door blijft bouwen aan jouw website, dan zullen de commissies toenemen. Een website die duizenden euro's per maand oplevert is niet binnen een jaar opgezet. Dit kan enige tijd duren. Wanneer je start met affiliate marketing heb je niet direct vanaf dag één voldoende bezoekers om veel geld te verdienen. Dit heeft natuurlijk tijd nodig om te groeien. Wanneer je consistent nieuwe content blijft toevoegen aan jouw affiliate website dan zal jouw website gaan groeien en ook blijven groeien!

affiliate marketing revolutie betrouwbaar

Heb ik technische kennis en ervaring in online marketing nodig?

Je hebt om te kunnen starten met affiliate marketing geen technische kennis nodig of ervaring in online marketing. Het is mogelijk om zonder een cursus te kopen een affiliate website op te zetten. Dit betekent daarnaast wel dat je veel informatie zelf moet opzoeken op het internet waar natuurlijk veel meer tijd in gaat zitten. Op het internet staat veel waardevolle informatie die je verder kan helpen met affiliate marketing of het maken van websites. Je kunt er ook voor kiezen om te starten met affiliate marketing met behulp van een cursus. In een goede cursus wordt je precies uitgelegd wat affiliate marketing inhoudt, wat je kunt verwachten en waar je tegen aan kunt lopen. Daarnaast krijg je ook uitleg stap voor stap hoe je dit kunt opbouwen. Niet alleen inhoudelijk, maar ook hoe jij je website het beste kunt instellen en wat je beter wel of niet kunt doen. Zo krijg je alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met affiliate marketing. Een cursus is zeker aan te raden. Je hebt direct bij de start van je eerste affiliate website alle essentiële informatie die je nodig hebt om er een succes van te maken. Door direct met de juiste informatie te starten zullen veelgemaakte fouten voorkomen worden. De juiste cursus kan je helpen om sneller een betere groei te realiseren.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie bedoelt?

Het grote voordeel van deze online videocursus is dat het voor iedereen toegankelijk is. Wanneer je net start met affiliate marketing heb je vooraf namelijk geen technische kennis nodig, ervaring met het maken van websites en kennis in online marketing. In de cursus zal stap voor stap op een duidelijke manier uitgelegd worden hoe jij je website kan opbouwen, hoe de instellingen het beste kunnen staan en wat je daarnaast het beste wel of niet kunt doen. Ook zal er aandacht besteed worden aan de beginselen van affiliate marketing waardoor jij een duidelijk beeld krijgt wat het precies inhoud en wat je kan verwachten tijdens het verloop van de cursus en daarna. De Affiliate Marketing Revolutie is bedoelt voor degene die tijd en energie willen steken in het succesvol worden met affiliate marketing. Door alleen de cursus te volgen ga je geen successen behalen. De methode van Jacko Meijaard is bewezen succesvol maar alleen met jouw volledige inzet kun je slagen en doorgroeien naar een passief inkomen wat je maand na maand blijft ontvangen. 

Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie?

De videocursus is er op gericht om stap voor stap een winstgevende affiliate website op te zetten. Ook leer je hoe je kan opschalen zodat je website blijft groeien en je hier uiteindelijk een passief inkomen aan verdient. Zoals Jacko altijd aangeeft: 'Laat het internet voor je werken in plaats van andersom'. De cursus bestaat uit 16 verschillende modules. Deze modules zijn onderverdeeld in diverse onderwerpen. In totaal word je met de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 in 73 verschillende video's opgeleid tot een succesvolle affiliate marketeer. De cursus begint met een korte instructievideo waarin word uitgelegd wat je kan verwachten en ook zal je rondgeleid worden door de cursus en het internetsuccesgids forum. De cursus is een complete strategie die er voor kan zorgen dat jij een succesvolle business kan opbouwen. Jouw inzet is daarbij bepalend of jij gaat slagen met affiliate marketing of niet. 

 

cursus affiliate marketing revolutie

Internet Succes Gids Forum

Naast de online videocursus krijg je ook toegang tot het ledengedeelte van het internet succes gids forum. Je krijgt daardoor de mogelijkheid om met andere cursisten te praten op het forum over de problemen waar je tegen aan loopt of de vragen die je hebt. In het forum  kom je ook veel waardevolle tips tegen van andere affiliates die dit werk online al veel langer doen. Zo kun je succesverhalen delen en zal je extra gemotiveerd raken wanneer je de resultaten van de andere cursisten voorbij ziet komen.  Het internet succes gids forum is onderverdeeld in overzichtelijke blokken met ieder een eigen onderwerp. Zo kun je sneller informatie opzoeken en communiceren met andere leden.  Daarnaast is Jacko Meijaard zelf ook actief op het internet succes gids forum en zal antwoord geven waar mogelijk op de gestelde vragen. Er is veel informatie te vinden en zeker een aanrader om hier een kijkje te nemen. Veel affiliates hebben grote voordelen gehaald uit de informatie op het forum. Zo lees je bijvoorbeeld tips over het doen van zoekwoordonderzoek, linkbuilding, (gratis) tools voor je website, promoten van producten en veel meer. Toen wij zelf net begonnen met affiliate marketing waren we dagelijks te vinden op het forum van internet succes gids. We hebben heel veel nuttige dingen geleerd die wij direct konden toepassen op onze eigen website. Het forum heeft ons in ieder geval erg geholpen onze website te verbeteren en sommige zaken beter te begrijpen. 

 

Succesverhalen cursisten

Een enorm leuk topic op het internet succes gids forum is de Succes Lounge. In de Succes Lounge delen gemotiveerde cursisten hun behaalde successen met andere. Van kleine successen tot grote overwinningen, ze komen allemaal voorbij. En succes? Dat delen we graag! Een kleine greep uit de succesverhalen van startende affiliate marketeers:

 

 • 'Goeden dag forum leden.  In de niche waar ik me bevind is het lastig om op de 1e pagina te komen dat is me recent gelukt!' (Dani)

 • 'In mijn journey naar 100.000 organische bezoekers per maand heb ik gisteren een mooie mijlpaal behaald. 1.000 organische bezoekers op één dag!' (Martijn)

 • 'Waar ik in september 2019 ben begonnen begint langzaam aan zijn vruchten af te werpen. Zo heb ik momenteel de eerste 1000 euro uit de website aan commissies verdient'. (Jeffrey)

 • 'Hi allemaal, Dat is nog eens lekker wakker worden met een e-mail van PayPro ?Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend!' (Rob)

 • 'Ons doel voor 2021 was €100,- per maand te behalen aan commissies. De eerste maand is echt fantastisch van start gegaan! Vandaag is de teller bijna op €1000,- aan commissies uitgekomen en dat alleen al voor de maand januari!! ??' (Daphne & Denise)

 • 'Wordt dit mijn jaar? Ik ben nu1,5 jaar bezig met affiliate marketing en de trein begint te lopen. Steeds vaker komen er commissies binnen.
  Bijna dagelijks!' (geert)

Is de Affiliate Marketing Revolutie iets voor mij?

Wanneer je net gestart bent of van plan bent om te starten met affiliate marketing dan is het zeker aan te raden de Affiliate Marketing Revolutie te kopen. De cursus is bewezen succesvol en heeft genoeg affiliate marketeers online succesvol gemaakt. Ook absolute beginners (zonder kennis en ervaring in websites maken of online marketing) hebben successen behaald door de duidelijke en goede informatie die Jacko Meijaard geeft in de cursus. Voor een klein prijsje van €47,- krijg je alle essentiële informatie die je nodig hebt om te kunnen starten. Daarnaast is de Affiliate Marketing Revolutie toegankelijk voor iedereen, ervaren of onervaren. De vele goede reviews zijn er niet voor niks! De cursus bevat een bewezen methode die jouw kunnen helpen een passief inkomen op te bouwen. Is succes gegarandeerd met de Affiliate Marketing Revolutie? Wanneer je de stappen volgt van de cursus en jij zet je daarnaast volledig in dan kan jij een succesvolle online business opzetten! 

 

Waar kan ik de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

De cursus van Jacko Meijaard is gemakkelijk te kopen via de website van de Affiliate Marketing Revolutie. Via deze link of onderstaande knop kun je de Affiliate Marketing Revolutie met hoge kortingen kopen voor slechts €47,- euro. Dit zijn eenmalige kosten en geeft je toegang tot de cursus en het ledengedeelte (waaronder het forum) van de Internet Succes Gids met boordevol handige informatie die jou verder helpt er een succes van te maken. Mocht je binnen 30 dagen na het kopen van de cursus toch niet tevreden zijn met de Affiliate Marketing Revolutie dan krijg jij gemakkelijk je geld terug! 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je met affiliate marketing een maandelijks inkomen opbouwen of zelfs meer? Met de Affiliate Marketing Revolutie wordt jij met alle essentiële informatie die je nodig hebt klaargestoomd om er online een groot succes van te maken!


The Level Up Club

Naast de Affiliate Marketing Revolutie is Jacko Meijaard de eigenaar van de snel groeiende The Level Up Club. Wanneer je niet alleen een affiliate website wilt opstarten, maar ook wilt groeien op persoonlijk gebied en de juiste mindset te ontwikkelen om meer successen te behalen dan is The Level Up Club mogelijk wat voor jou! Het doel van de The Level Up Club is om de juiste mindset te creëren die er voor zorgt dat jij met je affiliate website financiële vrijheid kan opbouwen. 

 

Alle leden van The Level Up Club hebben onder andere toegang tot meer dan 15 exclusieve video's, 100 audio's, exclusieve events en borrels, seminars, maandelijkse Webinars met experts en nog veel meer. 

 

Wat kun je verwachten van The Level Up Club

 • Creëer een 10k mindset
 • Na aanmelding heb je direct toegang tot The Level Up Club
 • Eerste maand voor maar liefst €4,- (inc BTW)
  Daarna € 47,00 (inc BTW) per maand

 • Maandelijks opzegbaar
 • 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

 

 

de affiliate marketing revolutie

Veelgestelde vragen over de Affiliate Marketing Revolutie

Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie?

Door hoge kortingen betaal je in plaats van €297,-  nu maar liefst €47,-. Dit zijn eenmalige kosten waardoor jij je verder geen zorgen hoeft te maken over abonnementskosten of andere onverwachte kosten.

> Ja, ik wil direct beginnen!

Is er een niet goed geld terug garantie?

Ja, als jij niet tevreden bent na het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie kan je binnen 30 dagen je geld terugkrijgen. Bekijk de voorwaarden op de website van de Internet Succes Gids.

In welke taal wordt de videotraining gegeven?

De volledige videocursus word in het Nederlands gegeven.

Krijg ik automatisch de meest recente versie van de cursus na aankoop?

Momenteel ontvang je bij het kopen van de cursus de Affiliate Marketing Revolutie 5.0. Wanneer er na jouw aankoop een nieuwere versie uitkomt heb je hier automatisch toegang tot. 

Wanneer kan ik na het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie beginnen?

Direct na het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie kan je beginnen met het volgen van de videocursus en heb je toegang tot het ledengedeelte van de Internet Succes Gids.

Kan ik me ook aanmelden voor The Level Up Club zonder de Affiliate Marketing Revolutie te kopen?

Ja, dat kan. Met het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie heb je toegang tot de cursus en het ledengedeelte van de Internet Succes Gids. De aanmelding voor de Level Up Club kun je doen zonder aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie.

> Begin direct met The level Up Club


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.