Laatst bijgewerkt: 12-11-2022

Affiliate Marketing Revolutie

 

Als je al op het internet gezocht hebt naar informatie over affiliate marketing ben je de naam Jacko Meijaard of de Affiliate Marketing Revolutie vast al veel vaker tegengekomen. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Jacko Meijaard heeft in de afgelopen jaren een enorm succes opgebouwd met de Affiliate Marketing Revolutie en is zelf een fanatieke affiliate marketeer in het bezit van meerdere goedlopende websites. Al meer dan 10 jaar zit hij in deze business en helpt hij andere op weg naar het behalen van succes door een complete cursus aan te bieden die je van A tot Z verder helpt met het opbouwen van jouw winstgevende affiliate website. Met ondertussen meer dan 11000 leden op de teller mag er wel gezegd worden dat hij één van de grootste en bekendste affiliate marketeers is in heel Nederland en België.

 

Wie is Jacko Meijaard en is hij wel betrouwbaar?

Voordat we verder gaan over de inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie willen we het eerst hebben over Jacko Meijaard. Hij is immers de persoon achter de populaire cursus waar we je zo veel meer over gaan vertellen. Jacko Meijaard is een jonge ondernemer uit Zeeland die via het internet in de afgelopen jaren met verschillende projecten succesvol geworden is. Meer dan 10 jaar geleden besloot hij namelijk zelf de stap te zetten om een eigen affiliate website op te bouwen. Jaren geleden was er nog een stuk minder informatie op het internet te vinden over dit onderwerp waardoor hij maar weinig kennis had toen hij hiermee begon. Met een handje vol informatie is hij aan de slag gegaan met zijn eerste affiliate website. Binnen enkele maanden begon zijn website over iPhone 's te lopen en kwamen de eerste verkopen. Hij heeft zich direct vastgebeten in de wereld van affiliate marketing en is daardoor flink door blijven groeien. Naast zijn eerste website over iPhone 's heeft hij in de tussentijd meerdere succesvolle affiliate websites opgezet. In de afgelopen 10 jaar heeft hij veel ontwikkelingen meegemaakt binnen de branche en daarnaast heeft hij ook een enorm groot netwerk opgebouwd. Omdat hij graag zijn kennis en successen deelt, heeft hij besloten een cursus te maken met alle essentiële informatie die je nodig hebt om online succesvol te worden. De Affiliate Marketing Revolutie is een totaalpakket aan alle informatie die van belang is tijdens het opzetten van jouw affiliate website. Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie zijn een begrip geworden binnen de wereld van affiliate marketing. Benieuwd naar meer over Jacko Meijaard

 

Over de betrouwbaarheid van Jacko Meijaard kunnen we heel kort zijn. Jacko Meijaard is zeker betrouwbaar en vele andere affiliates en online marketeers zullen deze mening absoluut delen.  Wanneer je vragen hebt of je hebt iemand nodig om mee te sparren over je affiliate website zal Jacko altijd vooraan in de rij staan om jou verder te helpen. Hij is een eerlijke online ondernemer en daarnaast is hij en zijn team altijd hard bezig de online cursus en de online omgeving van de Internet Succes Gids te verbeteren.

Wat levert affiliate marketing mij op?

De lijst aan voordelen van affiliate marketing is enorm lang. Zeker ten opzichte van de korte lijst aan nadelen die je zult ervaren met affiliate marketing. Wanneer je net start wil je natuurlijk weten welke voordelen het precies oplevert. Waarom starten met affiliate marketing?

 • Vrijheid. Eén van de grootste redenen waarom de meeste affiliates kiezen voor affiliate marketing is de vrijheid die je hebt. Je kunt namelijk zelf kiezen over welk onderwerp jouw website gaat, kiezen wanneer je werkt, hoeveel uren je per week werkt en daarnaast ook waar je werkt. Doordat je simpelweg alleen een laptop en internetverbinding nodig hebt kun je met affiliate marketing locatie-onafhankelijk werken. Deze vrijheden maakt affiliate marketing gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een (fulltime) baan, eigen bedrijf, (lange) reizen, studie en veel meer. 

 • Weinig verantwoordelijkhedenDe verantwoordelijkheden die je hebt zijn bij affiliate marketing een stuk lager dan bij bijvoorbeeld een webshop. Doordat je zelf alleen het product of dienst promoot heb je geen inkoop van voorraad. De uiteindelijke verkoop gebeurt namelijk niet bij jou maar bij het bedrijf wat jij promoot. Hierdoor heb je geen gedoe met het opslaan van voorraad, versturen van pakketten en retour ontvangen van pakketten. De werkzaamheden die jij verricht zijn geheel op de achtergrond.

 • Amper/ geen klantenservice. Doordat je op de achtergrond werkt betekent dit ook dat je geen klantenservice hebt. Vragen die je ontvangt over de producten of diensten die jij promoot kun je namelijk doorverwijzen naar het desbetreffende bedrijf. Het enige wat jij dus hoeft te doen is consistent relevante content creëren van goede kwaliteit en daarbij producten of diensten promoten. Natuurlijk kun je er voor kiezen om klanten te motiveren bij vragen contact met je op te nemen, maar 

 

Affiliate Marketing Revolutie kopen

Heb ik technische kennis en ervaring in online marketing nodig?

Je hebt om te kunnen starten met affiliate marketing geen technische kennis nodig of ervaring in online marketing. Het is mogelijk om zonder een cursus te kopen een affiliate website op te zetten. Dit betekent daarnaast wel dat je veel informatie zelf moet opzoeken op het internet waar natuurlijk veel meer tijd in gaat zitten. Op het internet staat veel waardevolle informatie die je verder kan helpen met affiliate marketing of het maken van websites. Je kunt er ook voor kiezen om te starten met affiliate marketing met behulp van een cursus. In een goede cursus wordt je precies uitgelegd wat affiliate marketing inhoudt, wat je kunt verwachten en waar je tegen aan kunt lopen. Daarnaast krijg je ook uitleg stap voor stap hoe je dit kunt opbouwen. Niet alleen inhoudelijk, maar ook hoe jij je website het beste kunt instellen en wat je beter wel of niet kunt doen. Zo krijg je alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met affiliate marketing.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie bedoelt?

Het grote voordeel van deze online videocursus is dat het voor iedereen toegankelijk is. Wanneer je net start met affiliate marketing heb je vooraf namelijk geen technische kennis nodig, ervaring met het maken van websites en kennis in online marketing. In de cursus zal stap voor stap op een duidelijke manier uitgelegd worden hoe jij je website kan opbouwen, hoe de instellingen het beste kunnen staan en wat je daarnaast het beste wel of niet kunt doen. Ook zal er aandacht besteed worden aan de beginselen van affiliate marketing waardoor jij een duidelijk beeld krijgt wat het precies inhoud en wat je kan verwachten tijdens het verloop van de cursus en daarna. De Affiliate Marketing Revolutie is bedoelt voor degene die tijd en energie willen steken in het succesvol worden met affiliate marketing. Door alleen de cursus te volgen ga je geen successen behalen. De methode van Jacko Meijaard is bewezen succesvol maar alleen met jouw volledige inzet kun je slagen en doorgroeien naar een passief inkomen wat je maand na maand blijft ontvangen. 

Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie?

De videocursus is er op gericht om stap voor stap een winstgevende affiliate website op te zetten. Ook leer je hoe je kan opschalen zodat je website blijft groeien en je hier uiteindelijk een passief inkomen aan verdient. Zoals Jacko altijd aangeeft: 'Laat het internet voor je werken in plaats van andersom'. De cursus bestaat uit 16 verschillende modules. Deze modules zijn onderverdeeld in diverse onderwerpen. In totaal word je met de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 in 73 verschillende video's opgeleid tot een succesvolle affiliate marketeer. De cursus begint met een korte instructievideo waarin word uitgelegd wat je kan verwachten en ook zal je rondgeleid worden door de cursus en het internetsuccesgids forum. De cursus is een complete strategie die er voor kan zorgen dat jij een succesvolle business kan opbouwen. Jouw inzet is daarbij bepalend of jij gaat slagen met affiliate marketing of niet. 

 

Internet Succes Gids Forum

 

Naast de online videocursus krijg je ook toegang tot het ledengedeelte van het internet succes gids forum. Je krijgt daardoor de mogelijkheid om met andere cursisten te praten op het forum over de problemen waar je tegen aan loopt of de vragen die je hebt. In het forum  kom je ook veel waardevolle tips tegen van andere affiliates die dit werk online al veel langer doen. Zo kun je succesverhalen delen en zal je extra gemotiveerd raken wanneer je de resultaten van de andere cursisten voorbij ziet komen.  Het internet succes gids forum is onderverdeeld in overzichtelijke blokken met ieder een eigen onderwerp. Zo kun je sneller informatie opzoeken en communiceren met andere leden.  Daarnaast is Jacko Meijaard zelf ook actief op het internet succes gids forum en zal antwoord geven waar mogelijk op de gestelde vragen. Er is veel informatie te vinden en zeker een aanrader om hier een kijkje te nemen. Veel affiliates hebben grote voordelen gehaald uit de informatie op het forum. Zo lees je bijvoorbeeld tips over het doen van zoekwoordonderzoek, linkbuilding, (gratis) tools voor je website, promoten van producten en veel meer.

Affiliate Marketing Revolutie

Toen wij zelf net begonnen met affiliate marketing waren we dagelijks te vinden op het forum van internet succes gids. We hebben heel veel nuttige dingen geleerd die wij direct konden toepassen op onze eigen website. Het forum heeft ons in ieder geval erg geholpen onze website te verbeteren en sommige zaken beter te begrijpen. 

Succesverhalen cursisten

Een enorm leuk topic op het internet succes gids forum is de Succes Lounge. In de Succes Lounge delen gemotiveerde cursisten hun behaalde successen met andere. Van kleine successen tot grote overwinningen, ze komen allemaal voorbij. En succes? Dat delen we graag! Een kleine greep uit de succesverhalen van startende affiliate marketeers:

 

 • 'Goeden dag forum leden.  In de niche waar ik me bevind is het lastig om op de 1e pagina te komen dat is me recent gelukt!' (Dani)

 • 'In mijn journey naar 100.000 organische bezoekers per maand heb ik gisteren een mooie mijlpaal behaald. 1.000 organische bezoekers op één dag!' (Martijn)

 • 'Waar ik in september 2019 ben begonnen begint langzaam aan zijn vruchten af te werpen. Zo heb ik momenteel de eerste 1000 euro uit de website aan commissies verdient'. (Jeffrey)

 • 'Hi allemaal, Dat is nog eens lekker wakker worden met een e-mail van PayPro ?Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend!' (Rob)

 • 'Ons doel voor 2021 was €100,- per maand te behalen aan commissies. De eerste maand is echt fantastisch van start gegaan! Vandaag is de teller bijna op €1000,- aan commissies uitgekomen en dat alleen al voor de maand januari!! ??' (Daphne & Denise)

 • 'Wordt dit mijn jaar? Ik ben nu1,5 jaar bezig met affiliate marketing en de trein begint te lopen. Steeds vaker komen er commissies binnen.
  Bijna dagelijks!' (geert)

Is de Affiliate Marketing Revolutie iets voor mij?

Wanneer je net gestart bent of van plan bent om te starten met affiliate marketing dan is het zeker aan te raden de Affiliate Marketing Revolutie te kopen. De cursus is bewezen succesvol en heeft genoeg affiliate marketeers online succesvol gemaakt. Ook absolute beginners (zonder kennis en ervaring in websites maken of online marketing) hebben successen behaald door de duidelijke en goede informatie die Jacko Meijaard geeft in de cursus. Voor een klein prijsje van €47,- krijg je alle essentiële informatie die je nodig hebt om te kunnen starten. Daarnaast is de Affiliate Marketing Revolutie toegankelijk voor iedereen, ervaren of onervaren. De vele goede reviews zijn er niet voor niks! De cursus bevat een bewezen methode die jouw kunnen helpen een passief inkomen op te bouwen. Is succes gegarandeerd met de Affiliate Marketing Revolutie? Wanneer je de stappen volgt van de cursus en jij zet je daarnaast volledig in dan kan jij een succesvolle online business opzetten! 

 

Waar kan ik de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

De cursus van Jacko Meijaard is gemakkelijk te kopen via de website van de Affiliate Marketing Revolutie. Via deze link of onderstaande knop kun je de Affiliate Marketing Revolutie met hoge kortingen kopen voor slechts €47,- euro. Dit zijn eenmalige kosten en geeft je toegang tot de cursus en het ledengedeelte (waaronder het forum) van de Internet Succes Gids met boordevol handige informatie die jou verder helpt er een succes van te maken. Mocht je binnen 30 dagen na het kopen van de cursus toch niet tevreden zijn met de Affiliate Marketing Revolutie dan krijg jij gemakkelijk je geld terug! 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je met affiliate marketing een maandelijks inkomen opbouwen of zelfs meer? Met de Affiliate Marketing Revolutie wordt jij met alle essentiële informatie die je nodig hebt klaargestoomd om er online een groot succes van te maken!


Veelgestelde vragen over de Affiliate Marketing Revolutie

Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie?

Door hoge kortingen betaal je in plaats van €297,-  nu maar liefst €47,-. Dit zijn eenmalige kosten waardoor jij je verder geen zorgen hoeft te maken over abonnementskosten of andere onverwachte kosten.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Ja, als jij niet tevreden bent na het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie kan je binnen 30 dagen je geld terugkrijgen. Stuur een e-mail naar Jacko Meijaard en het wordt voor je geregeld!

In welke taal wordt de videotraining gegeven?

De volledige videocursus word in het Nederlands gegeven.

Krijg ik automatisch de meest recente versie van de cursus na aankoop?

Momenteel ontvang je bij het kopen van de cursus de Affiliate Marketing Revolutie 5.0. Wanneer er na jouw aankoop een nieuwere versie uitkomt heb je hier automatisch toegang tot. 

Wanneer kan ik na het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie beginnen?

Direct na het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie kan je beginnen met het volgen van de videocursus. > Start direct

Geen artikel missen? 

Ontvang de nieuwste artikelen via de e-mail met handige tips voor een succesvolle online business!

 


* Privacy van gegevens gegarandeerd


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.