Laatst bijgewerkt: 05-06-2023

Online geld verdienen als student

Als student heb je buitenom een hoge stapel huiswerk natuurlijk ook een enorm druk en sociaal leven. Het hebben van een bijbaantje is daarom ook vaak lastig te combineren met schooltijden of andere belangrijke activiteiten en hobby’s. Maar hoe betaal je dan je studentenkamer, uitgaansleven, schoolboeken en al het andere wat geld kost? Hoe fijn zou het zijn om zelf je werktijden en werkuren te kunnen bepalen en dat alles vanaf je eigen laptop thuis? Met affiliate marketing heb jij de vrijheid om te kunnen werken waar en  wanneer je wilt. Geen vaste werktijden, geen tijdnood met schoolwerk en geen werkgever die flexibiliteit en lange werkdagen verwacht. Affiliate marketing levert je heel veel voordelen op als student. Maar waarom is affiliate marketing een ideaal online verdienmodel voor jou als student? De voordelen van affiliate marketing, wat levert het je op als student en hoe je kunt starten met affiliate marketing nemen we met je door!

 

 • Wat is affiliate marketing?
 • Welke voordelen heeft dit voor mij als student?
 • Hoe zit het met de kosten tijdens het starten met affiliate marketing?
 • Hoe snel ga ik geld verdienen met mijn affiliate website?
 • Kan ik als student ook hulp krijgen bij het starten met affiliate marketing?

Wat is affiliate marketing?

In het kort is affiliate marketing het promoten van andermans producten of diensten. Wanneer iemand via jouw unieke link deze dienst of product koopt, zal jij daarover een commissie ontvangen. Het enige wat jij hoeft te doen is een website maken met relevante content die kopers enthousiast maakt om het product te kopen.

 

Bijvoorbeeld: Je bent enorm geïnteresseerd in paarden en je beschikt al over enige kennis. Je kunt een website maken waarop je artikelen plaatst over paarden en wat hier bij komt kijken. Bijvoorbeeld over de verzorging, voeding of misschien wel paardensport. In deze artikelen kun je klanten informeren en daarbij ook bijpassende producten aanbieden om jouw bezoekers verder te helpen. Je kunt bijvoorbeeld producten promoten als paardrijkleding, benodigdheden voor op stal, boeken en nog veel meer. Wanneer een bezoeker jouw artikel gelezen heeft, klikt op de link die jij in je artikel verwerkt hebt en vervolgens een aankoop doet, krijg jij een commissie. Dit kan een vast bedrag per verkoop zijn of een percentage. 

Welke voordelen heeft dit voor mij als student?

Affiliate marketing heeft een enorme lijst aan verschillende voordelen. Veel van deze voordelen maakt affiliate marketing voor jou als student een interessant online verdienmodel. Als student heb je namelijk niet alle tijd en middelen om bijvoorbeeld grote risico's te nemen. Affiliate marketing levert je niet alleen veel vrijheid op, maar heeft daarnaast nog veel meer te bieden. Deze voordelen zijn ideaal voor jou als student, maar waarom?

 

Een aantal van de grootste voordelen van affiliate marketing voor je op een rijtje:

 • Eerlijk verdienmodel
 • Lage opstartkosten
 • Locatie-onafhankelijk werken
 • Kan je veel geld opleveren
 • Passief inkomen opbouwen
 • Bepaal zelf hoeveel uren per week je werkt aan je website
 • Bepaal zelf wanneer je werkt aan je website
 • Bepaal zelf het onderwerp
 • Geen inkoop van voorraad
 • Geen pakketten verzenden/ retour ontvangen
 • Geen klantenservice

 

Hoe zit het met de kosten tijdens het starten met affiliate marketing?

Eén van de grootste voordelen van affiliate marketing is dat je kunt starten met jouw affiliate website zonder hoge opstartkosten. Dit is natuurlijk voor een student erg voordelig, niet alleen omdat je al veel kosten hebt, maar ook neem je geen grote financiële risico's wanneer je start met affiliate marketing. Een affiliate website kun je namelijk al opzetten met een paar tientjes. Op de meeste kosten kun je (in het begin) besparen. 

 

Online geld verdienen als student

Hoe snel ga ik geld verdienen met mijn affiliate website?

Affiliate marketing staat bekend om de lange adem. Wanneer je begint met affiliate marketing zal je nog niet binnen enkele weken genoeg verdienen om er volledige inkomsten uit te ontvangen. Dit is iets wat tijd nodig heeft om te groeien. Ja zal natuurlijk nog niet vanaf de eerste dag veel bezoekers hebben op je website. Dit is wel belangrijk om rekening mee te houden. Vele beginnen heel enthousiast met het opzetten van hun affiliate website, maar wanneer er na 2 maanden nog geen commissie verdient is stopt het overgrote deel. Dit is natuurlijk enorm zonde voor de tijd en moeite die je er al in gestoken hebt. Met affiliate marketing is het mogelijk om veel geld te verdienen, maar niet op de korte termijn.  Wanneer je een bijbaantje hebt zal je, vanzelfsprekend na het werken van een aantal uren, loon uitbetaald krijgen. Met affiliate marketing kan de opstartperiode enkele maanden duren. Afhankelijk van de tijd die je er in investeert, de niche en jouw inzet kan dit verschillen. Gemiddeld begint bij de meeste de website te groeien na 3 tot 6 maanden. Maar… wanneer je begint te groeien zal dit ook blijven groeien en bouw je door naar een passief inkomen.

Kan ik als student ook hulp krijgen bij het starten met affiliate marketing?

Voor het opstarten van een affiliate website heb je geen technische kennis nodig. Dat is juist wat affiliate marketing zo leuk maakt. Het is toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen ervaren marketeer of ICT-er te zijn om succesvol te worden met affiliate marketing. Veel informatie is te vinden op het internet en ook is het mogelijk om een cursus te volgen zodat je zeker geen belangrijke informatie mist. Daar zit zeker een flink prijskaartje aan? Nee zeker niet. Er zijn verschillende cursussen te vinden die jou succesvol kunnen maken. De bekendste videocursus is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Niet alleen de prijs is enorm aantrekkelijk, maar ook is het een bewezen succesvolle methode.  Al meer dan 11.000 leden gingen je voor en dat is natuurlijk niet voor niets.

 

Ontdek het zelf voor maar liefst €47,-!

Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie

 • Bewezen succesvolle methode 
 • De cursus bestaat uit 16 modules verdeeld in diverse onderwerpen met in totaal 69 video's 
 • Toegankelijk voor absolute beginners
 • Inclusief toegang tot updates binnen de cursus
 • Toegang tot het ledengedeelte - internet succes gids forum 
 • Je kan direct starten na aankoop 
 • Uitstekende klantenservice 
 • Volledige cursus wordt gegeven in het Nederlands 

.

Geen artikel missen? 

Ontvang de nieuwste artikelen via de e-mail met handige tips voor een succesvolle online business

 

* Privacy van gegevens gegarandeerd 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

Kantoor en schoolKantoor en school