Laatst bijgewerkt: 05-06-2023

The Level Up Club

Naast de Affiliate Marketing Revolutie is Jacko Meijaard de eigenaar van de snel groeiende The Level Up Club. Niet alleen wil hij zijn kennis en ervaring delen over affiliate marketing, maar ook welke persoonlijke ontwikkelingen hij heeft doorgemaakt om te komen waar hij nu staat. Met de Level Up Club wil hij niet alleen zijn kennis en ervaringen delen, maar ook die van andere ervaren online ondernemers. Door de juiste mensen bij elkaar te brengen leer je niet alleen wat anders kan, maar ook hoe je dit kunt bereiken. Een mindset creëren waardoor jij financieel vrij kunt worden? We leggen je meer uit over The Level Up Club!

 

 • Wat is The Level Up Club?
 • Wie is Jacko Meijaard?
 • Wat doet Jacko Meijaard nog meer?
 • Veelgestelde vragen over The Level Up Club

 

Wat is The Level Up Club?

Wil jij financiële vrijheid creëren met jouw online business? Wanneer je niet alleen een affiliate website wilt opstarten, maar ook wilt groeien op persoonlijk gebied en de juiste mindset te ontwikkelen om meer successen te behalen dan is The Level Up Club mogelijk wat voor jou! In de Level Up Club leer jij hoe je een 10K mindset creëert en hoe het ook anders kan.

 

Alle leden van The Level Up Club hebben onder andere toegang tot meer dan 15 exclusieve video's, audiolessen, exclusieve events en borrels, seminars, maandelijkse Webinars met experts en nog veel meer. Iedere maand worden er nieuwe audiolessen toegevoegd aan de meer dan 100 lessen die al beschikbaar zijn binnen The Level Up Club. Deze audiolessen zijn opgedeeld in drie verschillende categorieën: persoonlijk, gezondheid, en Sport& Business. Voor Jacko Meijaard zijn dit essentiële onderdelen geweest in zijn reis naar online succes.  Succes behaal je namelijk niet alleen door meer kennis te krijgen over het online verdienmodel of verschillende strategieën, maar jouw mindset is minstens net zo belangrijk als je wilt doorgroeien naar financiële vrij leven. In de Level Up Club ga je leren hoe je door minder te werken, meer geld gaat verdienen.

 

Eerste maand voor maar liefst €4,- euro (incl. BTW) . Daarna €47,- (incl. BTW) per maand.

 • 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • Maandelijks opzegbaar

 

Krijg direct toegang tot de bestseller 'De Laptop Lifestyle' van Jacko Meijaard.

Leden van The Level Up Club krijgen sinds kort toegang tot het populaire boek 'De Laptop Lifestyle' (digitale versie). In dit boek verteld Jacko Meijaard onder andere hoe hij gekomen is waar hij nu staat. Niet alleen deelt hij zijn successen, maar ook verteld Jacko welke obstakels hij heeft moeten overwinnen om te ontwikkelen binnen zijn online business en op persoonlijk gebied. Niet alleen heeft hij online veel bereikt, maar in de afgelopen 10 jaar heeft hij veel geleerd door zijn persoonlijke ontwikkeling en vooral welke mindset er nodig is om succes te behalen en te behouden.

 

The Level Up Club

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een jonge online ondernemer met veel kennis en ervaring in online ondernemen en vooral op het gebied van affiliate marketing. 10 jaar geleden begon hij zonder enige kennis of ervaring van affiliate marketing met zijn eerste affiliate website. Door de groeiende populariteit van dit online verdienmodel is er nu veel meer informatie op het internet te vinden dan 10 jaar geleden. Met amper informatie of voorbeelden van andere affiliates is hij begonnen met zijn website over IPhone's. Binnen drie maanden na de start van zijn website verdiende hij zijn eerste commissie en de maanden hierna is dit alleen maar blijven groeien. Nu 10 jaar later heeft hij meerdere succesvolle affiliate websites, is hij financieel vrij en helpt hij andere startende affiliates op weg naar financiële vrijheid.  

 

Wat doet Jacko Meijaard nog meer?

Jacko en zijn team helpen jou van A tot Z bij het opzetten van jouw affiliate website. Zoals we net aangaven is Jacko Meijaard oprichter van onder andere de Internet Succes Gids, de Affiliate Marketing Revolutie, de 10K Club en The Level Up Club. Maar wat is het allemaal en wat kun je er mee? We nemen het met je door!

 

Internet Succes Gids

Met meer dan 15.000 leden op de teller de meest bekende cursus en community van Nederland en België. Na het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie heb je automatisch toegang tot het ledengedeelte van de Internet Succes Gids. Je kunt direct meepraten met de online community op het Internet Succes Gids Forum waar je veel fanatieke leden tegenkomt van absolute beginners tot ervaren affiliates. Naast het forum vind je op de website van Internet Succes Gids veel handige artikelen over affiliate marketing, content maken, wat je wel of juist niet op je website moet doen en meer. Ook beschikt de Internet Succes Gids over een uitgebreide kennisbank waar je veel waardevolle informatie kunt vinden die jou verder helpt om er een succes van te maken.

 

Affiliate Marketing Revolutie

De meeste affiliates kennen Jacko Meijaard vooral door de bewezen succesvolle methode, de Affiliate Marketing Revolutie. Met de Affiliate Marketing Revolutie word je door middel van videolessen stap voor stap uitgelegd hoe affiliate marketing werkt en hoe je kunt starten met jouw eerste affiliate website. De cursus is ontwikkeld voor de absolute beginner zodat je ook zonder enige technische kennis of ervaring in online marketing een succesvolle affiliate website kunt opzetten. Je leert niet alleen wat de beginselen zijn van affiliate marketing, maar ook hoe je een website instelt, wat je beter wel of juist niet kunt doen, hoe je kunt optimaliseren en meer essentiële informatie die je nodig hebt om meteen goed van start te gaan. Daar hangt zeker een flink prijskaartje aan? Nee!

 

De Affiliate Marketing Revolutie kost maar liefst €47,- euro! 

Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie?

 • Bewezen succesvolle methode 
 • De cursus bestaat uit 16 modules verdeeld in diverse onderwerpen met in totaal 69 video's 
 • Toegankelijk voor absolute beginners tot ervaren affiliates 
 • Inclusief toegang tot updates binnen de cursus
 • Toegang tot het ledengedeelte - internet succes gids forum 
 • Je kan direct starten na aankoop 
 • Uitstekende klantenservice 
 • Volledige cursus wordt gegeven in het Nederlands 

10K Club

Voor wie zijn/haar affiliate website naar een hoger niveau wilt tillen is er de 10K Club van Jacko Meijaard. Jacko en zijn team geven jou alle handvaten die je nodig hebt om jouw affiliate website op te bouwen naar een maandelijks inkomen van €10.000 euro of zelfs meer! Je krijgt naast persoonlijke begeleiding van Jacko en zijn team inzicht in hou jij kunt doorgroeien met jouw affiliate website naar een financieel vrij leven. De kosten voor de 10K Club liggen uiteraard hoger dan bij de Affiliate Marketing Revolutie maar met dit programma en jouw volledige inzet zal je dit er dubbel en dwars weer uithalen. Omdat Jacko alleen met diegene wil samenwerken die er 110% voor willen gaan zal er van tevoren een telefonisch intakegesprek plaats vinden. In dit gesprek wordt gekeken naar hoe gemotiveerd je bent, waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Wil jij vrij worden dankzij het internet? Vraag een GRATIS 1-op-1 Clarity Call aan met Jacko en zijn team!

 

Wat is The Level Up Club?

Veelgestelde vragen over The Level Up Club

Waar kan ik me aanmelden voor The Level Up Club?

Aanmelden kan gemakkelijk en snel via deze link. Na aanmelding heb je direct toegang tot de Level Up Club. 

Wat zijn de kosten voor The Level Up Club?

De eerste maand heb je voor maar liefst €4,- euro (incl. BTW) al toegang tot The Level Up Club. Daarna betaal je €47,- euro (incl. BTW) per maand (maandelijks opzegbaar).

Wanneer krijg ik na aanmelding toegang tot The Level Up Club?

Nadat je bent aangemeld heb je direct toegang tot The Level Up Club. Alle leden van The Level Up Club hebben onder andere toegang tot meer dan 15 exclusieve video's, 100 audio's, exclusieve events en borrels, seminars, maandelijkse Webinars met experts en nog veel meer. 

Is er een niet-goed-geld-terug garantie?

Ja, wanneer je binnen 14 dagen na je aanmelding bij The Level Up Club niet tevreden bent dan krijg jij je geld terug.