Laatst bijgewerkt: 02-04-2022

Content marketing strategie

Wil jij nog meer resultaat behalen door de juiste strategie voor contentmarketing? 


Dat content cruciaal is voor zichtbaarheid, merkgroei en meer omzet is bekend. Maar wat is contentmarketing precies? Hoe pakken anderen dit aan? Hoe schrijf je een goede strategie voor jouw contentmarketing aanpak en hoe zorg je voor een geoliede organisatie? Sam en Merel van Digitalheads hebben een waardevolle cursus gemaakt die bewezen succesvol is. Jij profiteert van de kennis en ervaring van twee top experts met ieder 20+ jaar digitale marketing en managementervaring!

Waarom kiezen voor Digitalheads?

Sam en Merel van Digitalheads hebben meer dan 20 jaar aan ervaring opgebouwd in Digital Marketing (Management) bij A-merken als Bol.com, Funda, Parkmobile, KPN, ASN Bank. Daarnaast zijn zij ook beide auteur op Emerce (één van de grootste marketingsites van NL) met 325.000+ views. Zij weten alle ins en outs over het schrijven van een goede content marketing strategie. Gezamenlijk hebben zij al hun kennis gebundeld in een complete cursus die jou verder helpt bij het opzetten van jouw killer strategie. Zij hebben al meer dan 100+ deelnemers en 45+ merken aan hun killer contentmarketingstrategie geholpen.

Wat kan je verwachten van de cursus ?

Deze online cursus staat bomvol onmisbare begrippen, voorbeelden, templates, stappen, tips en modellen. In de video's neemt Sam je op een overzichtelijke manier mee in de wereld van Contentmarketing en het schrijven van jouw killer Contentmarketingstrategie. Theorie en oefeningen worden afgewisseld. Leren. Lachen. Doen!

Deze waardevolle en complete cursus contentmarketingstrategie bestaat uit twee onderdelen:

  1. Kennissessie Contentmarketing: begrippen en veel voorbeelden.
  2. Digitalheads Strategy Steps: 9 stappen voor het schrijven van jouw killer strategie.

Ook ontvangen je een fysieke toolkit (klein boekje) thuisgestuurd met de 9 stappen zodat je nooit een stap overslaat.

De 'Complete Cursus Contentmarketingstrategie' is een concreet actieplan voor de marketing/communicatie/content professional of merkeigenenaar voor het professionaliseren van hun contentmarketing aanpak waarmee je de ideale klanten aantrekt, converteert en behoud. 

Meer lezen over de inhoud van de cursus? > Lees hier meer

Reacties van cursisten

  • "Ik ben heel blij met alle info die door deze twee professionals, Sam & Merel, is gedeeld. Stap 3 is écht een belangrijke stap waar ik nog even langer op door wil gaan om mijn overall strategie te verbeteren. En ik ben dan ook heel blij met het naslagwerkboekje, de toolkit” - Sophie Captijn (Paula's Choice)

  • "Heel veel informatie In één cursus met een duidelijke structuur. De 9 stappen zijn zeer waardevol. Hierdoor weet je precies waar je zit en wat je valkuilen zijn in je eigen contentmarketingaanpak" - Wessel Wildeboer (Zelfstandig communicatie creatief)

  • "Thanks ladies, wat een leuke én inspirerende workshop met praktische tools.” - Susanne Baas (Brunel)


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen