Laatst bijgewerkt: 18-09-2022

Cash Cow University review

Geld verdienen met YouTube zonder zelf in beeld te komen. Klinkt als een ingewikkeld iets, zeker met de concurrentie van deze tijd. YouTube is natuurlijk al erg polopair wereldwijd dus dat lijkt ons niet eventjes snel en gemakkelijk gedaan. Wij hebben totaal geen ervaring met geld verdienen via YouTube maar een online business opzetten is waar wij wel heel erg enthousiast van worden. Hierdoor waren we erg benieuwd naar hoe je dit precies doet en wat hiervoor nodig is om succesvol te worden. Want wat is goede content, hoe zit het met de concurrentie, welke strategie werkt het beste en hoe zit het met het algoritme? We hadden genoeg vragen!

 

We zijn op onderzoek gegaan en kwamen met name veel informatie tegen over hoe je een YouTube kanaal opstart waarbij je vooral zelf in beeld bent. Maar hoe gaaf zou het zijn als dit ook kan zonder dat je zelf in beeld bent? Dat je een winstgevend YouTube kanaal kunt beginnen en daarmee ook geld kunt verdienen? Onze zoektocht op het internet richtte zich daarom vervolgens specifiek over geld verdienen met YouTube zonder eigen video's of video's zonder zelf in beeld te komen. We kwamen al snel op de website van Cash Cow University terecht. Een mooie website met heel veel waardevolle informatie was onze eerste indruk. 

 

Een paar dagen later, terwijl wij nog hard bezig waren met ons onderzoek, kruiste ons pad met die van Florian. Florian is samen met zijn tweelingbroer Lucien de oprichter van Cash Cow University en waren erg enthousiast over onze website. Natuurlijk hebben wij direct aangegeven dat wij hun ook al gevonden hadden en net zo enthousiast waren. Omdat wij bezig waren met het doen van onderzoek naar geld verdienen met YouTube, hebben zij ons de mogelijkheid aangeboden om hun cursus te volgen. Leren over een online verdienmodel wat ons nog onbekend was? Ja, natuurlijk! Na goed en vlot contact met het team van Cash Cow University zijn wij direct vol goede moed begonnen met de cursus!

 • Wie zijn Florian en Lucien?
 • Aan de slag!
 • Module 1: Introductie
 • Module 2: Building The Engines
 • Module 3: Cash Cow kanaal
 • Module 4: Team Building
 • Module 5: Automatiseren
 • Module 6: Shorts kanaal
 • Onze conclusie over de cursus van Cas Cow University
 • Wil jij ook geld verdienen met YouTube?

Wie zijn Florian en Lucien ?

Voordat we verdergaan over de inhoud van de cursus is het natuurlijk altijd belangrijk om te weten wie de persoon is achter de cursus. Cash Cow University is opgericht door de twee broers: Florian en Lucien. Zij zijn al enige jaren actief op het internet en hebben verschillende online verdienmodellen uitgeprobeerd. 

 

4 jaar geleden zijn zij begonnen met online ondernemen en lag de focus voornamelijk op dropshipping. Na drie jaar (succesvol) bezig te zijn met dropshipping besloten ze te stoppen en een andere weg in te gaan met een ander online verdienmodel. Ze startte met een Cash Cow kanaal op YouTube maar dit liep in de eerste maanden helaas niet goed. 9 maanden lang hebben ze kei en keihard gewerkt om succesvol te worden maar helaas niet met de gewenste resultaten. Hierdoor besloten de broers te investeren in een goede en ervaren mentor waardoor ze op korte termijn met hun YouTube kanaal zijn gaan groeien en daarnaast begon hun kanaal ook voor veel inkomsten te zorgen. Florian en Lucien zijn momenteel succesvol met meerdere Cash Cow kanalen en verdienen veel geld via hun YouTube kanalen die bijna geheel geautomatiseerd voor hun werken.

 

Door de juiste strategie te leren van een ervaren mentor snappen Florian en Lucien hoe YouTube werkt en hoe je dit winstgevend kunt maken. Met hun strategie hebben zij momenteel meerdere goedlopende Cash Cow kanalen en behalen ze goede resultaten met hun cursus of beter gezegd: de cursisten behalen goede resultaten! Hun kennis en ervaring willen ze graag delen met andere om dezelfde resultaten te behalen als wat zij hebben gerealiseerd met hun YouTube kanalen. We gaan beginnen met de cursus van Cash Cow University!

 

Geld verdienen met YouTube

Aan de slag!

Zodra je bent ingelogd kom je op het dashboard terecht van de cursus van Cash Cow University. Vanuit hier zijn er verschillende mogelijkheden te vinden. Je krijgt direct toegang tot een community met vele andere enthousiaste en gemotiveerde cursisten die allemaal hetzelfde willen bereiken als wat jij wilt bereiken: Geld verdienen op YouTube. Je kunt vanuit het dashboard een nieuw topic starten op het platform om met andere cursisten te sparren over de vragen die jij hebt of die hun hebben. Zo kun je heel veel extra van elkaar leren en natuurlijk de informatie in je voordeel gebruiken bij het opzetten van jouw winstgevende YouTube-kanaal.

 

Naast de community heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een wekelijkse groepscoaching. Iedereen binnen de community van de Cash Cow University kan deelnemen aan de sessies en vragen stellen over problemen waar ze tegen aan lopen. Tijdens de groepscoaching worden verschillende onderwerpen besproken die je tegen kunt komen binnen je eigen YouTube business. Heb je een coaching moment gemist? Dan kun je deze alsnog (van meerdere weken) gemakkelijk terugkijken op een later moment. 

Het doel is natuurlijk dat je aan het einde van de online cursus weet hoe je geld kan verdienen met YouTube. Met de methode die in de cursus besproken wordt hebben Florian en Lucien grote successen behaalt op YouTube en leer jij hoe je dit ook kunnen bereiken. Je leert niet alleen wat een Cash Cow YouTube kanaal is, maar ook hoe je hier geld mee kunt verdienen en wat je daarnaast nodig hebt om te beginnen. De cursus bestaat uit 6 verschillende modules met in totaal 23 lessen om te volgen. We beginnen direct met de eerste module van Cash Cow University!

 

 • Module 1 introductie

Module één begint met een korte introductie. In de introductievideo krijgen we gelijk een beeld van de twee broers die de cursus hebben ontwikkeld. Ze stellen als doel met de cursus dat je aan het einde van de lessen zelf in staat bent om een winstgevend YouTube kanaal op te zetten. In de verschillende lessen krijg je uitleg over de beginselen van een Cash Cow kanaal, het aanmaken van een YouTube account tot het automatiseren van je online business. Met alle informatie en met 100% inzet kun jij met de cursus van Cash Cow University leren hoe je geld verdient op YouTube!

 

 • Module 2 Building The Engines

Module 2 bestaat uit 4 lessen: uitleg Cash Cow, het beste kanaal voor Cash Cow, winning niche research en YouTube kanaal aanmaken en instellen. 

De les begint met een korte maar heldere uitleg over wat Cash Cow precies inhoudt. Je leert namelijk dat dit een YouTube kanaal is waarbij je zelf niet in beeld bent op de video's. Daarnaast worden er drie mogelijkheden besproken hoe je met jouw YouTube kanaal geld kunt verdienen. Dit is mogelijk op drie verschillende manieren:

 • Reclamevideo's tussen de video's door
 • Sponsordeals
 • of het verkopen van je kanaal

De drie mogelijkheden worden kort besproken omdat er later in de cursus uitgebreider aandacht aan besteed word. Ook worden er in deze les ook voorbeelden doorgenomen en laten ze je zien wat er nodig is voor het creëren van een Cash Cow video.

 

In de tweede les van deze module worden de twee soorten Cash Cow kanalen besproken met de daarbij behorende voor en nadelen. Beide soorten kanalen worden duidelijk uitgelegd aan de hand van verschillende voorbeelden. Daarnaast krijg je uitgebreid uitleg wat je kunt verwachten met beide soort kanalen en welke zij adviseren om mee te starten.

 

Winning niche research is de derde les van deze module. Dit is een belangrijke les want hier ga je op zoek naar het juiste onderwerp voor jouw Cash Cow YouTube kanaal. In de les wordt besproken hoe je onderzoek doet naar het vinden van een winstgevende niche. Door middel van een tool laten ze zien hoe je dit onderzoek doet en wat belangrijk is om op te letten. Het instaleren van de tool wordt met je doorgenomen en na de uitleg is het duidelijk wat precies de bedoeling is en hoe je goed onderzoek doet. Goed onderzoek is belangrijk omdat je hierdoor precies weet waar de kansen voor jou liggen om te scoren. Zonder goed onderzoek weet je niet welke concurrentie je hebt, hoe jij kunt scoren en zal je minder snel óf zelfs helemaal niet scoren met jouw YouTube kanaal. Dit kost natuurlijk veel extra tijd en moeite.

 

In de laatste les van deze module krijgen we uitleg over het aanmaken van een YouTube kanaal en wat hiervoor nodig is. Stap voor stap laten ze je zien hoe je de aanmelding doet. Nadat je aangemeld bent kom je terecht in de YouTube Studio. Vanuit YouTube studie kun jij de video's plaatsen en beheren. Daarnaast kun je met YouTube studio alle statistieken inzien die belangrijk zijn voor optimalisatie. Op het Dashboard van YouTube Studio zie je een overzicht met de (nog te behalen) resultaten. Je krijgt in de cursus van Cash Cow University een heldere uitleg over de verschillende opties binnen YouTube Studio en ze geven je een heldere rondleiding zodat je weet wat je waar kunt vinden. 

 

Na de rondleiding door YouTube Studio gaan we aan de slag met het instellen van het YouTube kanaal. Er wordt je uitgelegd waar je verschillende opties kunt vinden en wat belangrijk is om te doen of juist niet te doen. Na deze les is je YouTube kanaal aangemaakt en ingesteld zodat je aan de slag kunt gaan met YouTube!

 

Tot nu toe is de uitleg ons compleet duidelijk en hebben we een goed beeld gekregen van wat Cash Cow precies inhoudt. Voorheen waren wij nog niet bekend met de term Cash Cow YouTube maar door de uitleg van de Cash Cow University weten we wat we kunnen verwachten tijdens het verloop van de cursus. We zijn daarnaast wel erg benieuwd naar de drie verschillende verdienmodellen die benoemd zijn (reclamevideo's, sponsordeals of het verkopen van je kanaal). De verdienmodellen zelf verbazen ons niet maar we zijn vooral benieuwd naar hoe je dit (winstgevend) toe kan passen op een compleet nieuw YouTube kanaal. Zeker omdat je in het begin nog geen volgers hebt. 

 


Yessss! Met de unieke code van Gavooronlinesucces.nl krijg jij maar liefst €300,- euro korting wanneer je de cursus van Cash Cow University koopt!

Vul de code: ONLINESUCCES300 in en profiteer direct van hoge kortingen!


Cash Cow University
 • Module 3 Cash Cow kanaal

De eerste twee modules waren vooral uitleg over verschillende Cash Cow kanalen met de daarbij behorende voor en nadelen. Welke mogelijkheden zijn er? Wat werkt wel of juist niet? En hoe start je een eigen YouTube kanaal? In de derde module gaan we dieper in op het opzetten van een winstgevend YouTube-kanaal. Les één van module drie gaat over welke criteria een YouTube video moet voldoen om viraal te gaan. Met verschillende voorbeelden en tips leer je hoe het werkt om het aantrekkelijk te maken voor een persoon om te klikken op jouw YouTube video. Daarop aansluitend volgt een les over de kunst van goede titels. Een belangrijke les want je wilt natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen op jouw video klikken. De les gaat over de belangrijkste punten waar je op moet letten bij het maken van een goede en pakkende titel. Je video kan namelijk van nog zo'n hoge kwaliteit zijn, als je titel niet pakkend genoeg is zullen bezoekers er niet op klikken. 

 

Bij een goede titel hoort natuurlijk ook een goede video. In de tweede les van deze module krijg je meer inzicht in hoe uploaden op YouTube werkt. Met alleen een goede video en titel ben je er namelijk nog niet. Ook de beschrijving, tags en thumbnail wordt aandacht aan besteed. Want waar moet een thumbnail precies aan voldoen en welke regel stelt YouTube voor je tekst en video? Naast veel voorbeelden krijg je ook handige tips voor gratis tools die je verder zullen helpen. Niet alleen laten ze zien welke tools je kunt gebruiken, maar ook hoe je deze kunt gebruiken.

 

Wat wij tot nu toe erg fijn vinden aan de cursus van Cash Cow University is dat er veel uitleg gegeven wordt aan de hand van voorbeelden. Of het nu gaat om titels, soorten kanalen, niche research,  beschrijvingen, concurrentie onderzoek en ieder ander onderwerp wat besproken wordt, alles word je duidelijk gemaakt aan de hand van meerdere voorbeelden van succesvolle grote en kleinere YouTube kanalen. Dit geeft een beter beeld van de verwachtingen en werkzaamheden die je moet doen. Daarnaast krijg je ook tips voor handige tools die je verder kunnen helpen in het succesvol maken van jouw kanaal zodat jij geld kunt verdienen met YouTube.

 

 • Module 4 Team Building

Om passieve inkomsten te genereren met YouTube is het belangrijk dat je jouw eigen team samenstelt. Zelf iedere video maken, inspreken en editen kost heel veel tijd. Om je YouTube kanaal te laten groeien is het belangrijk om consistent nieuwe video's te plaatsen. Wanneer je alles zelf doet zal je veel uren in de week bezig zijn met het winstgevend maken van je YouTube kanaal. Je moet zelf de video's maken, bewerken en plaatsen. Hier zit natuurlijk heel veel tijd in. Het is daarom mogelijk om werkzaamheden uit te besteden zodat jij hierop veel werk bespaart. Niet alleen bespaar je hiermee tijd, ook kun je op deze manier professionelere video's laten maken wat natuurlijk positief is voor de groei van jouw YouTube-kanaal. Je wilt immers geld verdienen met YouTube!

 

Deze module gaat over het samenstellen van jouw team. Niet alleen wordt er besproken wat voor team je precies nodig hebt maar ook hoe je deze precies vindt. Het juiste team samenstellen is natuurlijk bepalend voor jouw succes. In de eerste les van de module krijg je een overzicht met wat er nodig is en waar je dit kunt vinden. In de lessen die verder volgen zullen de teamleden die je nodig hebt verder besproken worden. Je krijgt uitleg over hoe je het beste iemand vindt voor het schrijven van je script, een voice-over, video-editor en thumbnail designer. Je vindt natuurlijk alleen een geschikt iemand als je goed weet waar je naar moet zoeken. Per onderdeel wordt er daarom doorgenomen wat belangrijk is om op te letten en rekening mee te houden zodat jij de juiste mensen weet te vinden voor in jouw team.

 

Cash Cow kanaal beginnen

Er worden twee internationale platforms met je gedeeld voor het vinden van jouw team. Het platform werkt als een marktplaats waar jij op zoek kunt gaan naar een freelancer om in te huren voor het maken van jouw video's. In de lessen nemen ze je stap voor stap mee door de omgeving van het platform zodat je precies weet hoe het werkt. Van het aanmeldproces tot het selecteren van de juiste persoon wordt met je doorgenomen. 

Module vier is een erg leerzame module geweest. Tot en met les drie hadden wij nog steeds het gevoel dat je uren bezig zou zijn om een YouTube kanaal te kunnen starten. Door de uitleg in module vier over teambuilding hebben we kunnen zien hoe je enorm veel werk uit handen kunt geven aan ervaren freelancers. Het platform werkt gemakkelijk en snel en dit is natuurlijk enorm voordelig. Wij hebben het platform doorgenomen en een order geplaatst om te kijken hoe het precies werkt. We kwamen direct in contact met de verkoper waarbij we onze wensen door konden geven voor de video die wij hebben besteld. Betalen ging gemakkelijk met iDEAL en binnen een dag ontvingen we het gevraagde filmpje via Google Drive. De video sloot precies aan bij de punten die wij hadden doorgegeven. Uiteindelijk heb je nog de mogelijkheid om een wijziging in te dienen maar dit was bij ons niet nodig!

 

 • Module 5 Automatiseren

Het is mogelijk je volledige business op YouTube te automatiseren. Je kunt er natuurlijk voor kiezen de werkzaamheden volledig zelf te doen maar daarnaast kun je ook sommige óf zelfs alle werkzaamheden uitbesteden. Eerder in module vijf is er uitgebreid uitleg gegeven over het samenstellen van je team. Dit team moet je steeds opnieuw aansturen en benaderen voor het maken van complete video's. In module vijf krijg je uitleg over hoe je de werkzaamheden kunt uitbesteden én automatiseren. Zo kun je de werkzaamheden die moeten gebeuren beter plannen op vaste tijden zodat jij consistent video's kan blijven plaatsen. Hierdoor kan je business blijven groeien en voor inkomsten zorgen zonder dat dit je enorm veel werk kost. Zo kun je met enkele uurtjes per week jouw business bijna passief draaiende houden en geld verdienen met YouTube.

 

In de cursus van Cash Cow University krijg je uitleg over een platform wat je kunt gebruiken voor het organiseren, volgen en beheren van jouw team. Je kunt via dit platform de taken verdelen en inplannen. Zo zijn de werkzaamheden voor je teamleden duidelijk en is er een georganiseerde strakke planning zodat jij zeker weet dat alles op tijd af is om consistent video's te blijven plaatsen. Dit is natuurlijk enorm positief voor de groei van je YouTube kanaal!

 

Structuur in je online business geeft enorm veel rust. Iedereen weet wat de taken zijn en wanneer dit af moet zijn. Daarnaast heb je niet alleen meer rust maar ook een stuk minder werkzaamheden. Alles loopt via een geoliede machine en gebeurt automatisch. Hierdoor hoef jij nog maar enkele uurtjes peer week met jouw business bezig te zijn en kun je eventueel doorgroeien met meerdere kanalen of gewoon genieten van je vrijheid!

 

Lucien neemt je in de cursus mee op het platform zodat je weet hoe het werkt en er zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast delen ze ook hun eigen tijdsschema zodat je een beeld hebt van hoe je de scriptwriter, voice-over, video editor, en thumbnail designer in kunt plannen. Hierdoor weet jij hoe je de tijd van je teamleden in kunt plannen om consistent video's te blijven plaatsen. Consistent uploaden is hoe je uiteindelijk geld kunt verdienen met YouTube!

 

Module 5 hebben wij ervaren als een module waarbij alles samenkomt en op zijn plaats valt.  In de eerste vier modules krijg je veel uitleg over verschillende onderdelen binnen het opstarten van een YouTube kanaal. In module 5 komen al deze onderdelen samen en krijg je aan de hand van hun eigen tijdsschema een duidelijk beeld wat je op het gebied van planning en werkzaamheden kunt verwachten. Want een scriptwriter, video editor, thumbnail designer en een voice-over inhuren, hoe werkt dit in zijn geheel samen en hoe kun je dit gestructureerd en overzichtelijk doen? Die vragen hadden wij voornamelijk voordat we aan module 5 begonnen. Je wilt immers dat de tijd en inspanning die je in jouw YouTube kanaal steekt energie oplevert in plaats van dat het moeite kost en stres oplevert. In deze module zijn onze vragen en zorgen die we over dit onderwerp hadden doorgenomen en ons helemaal duidelijk uitgelegd!

 

 • Module 6 Shorts Kanaal

Eerder in de tweede les van module twee is het onderwerp shorts kanaal al kort besproken. Tijdens de les heeft Lucien verteld wat de voor en nadelen van een shorts kanaal zijn. In module zes gaan ze hier dieper op in en wordt je precies uitgelegd hoe je een shorts kanaal aanmaakt, opzet, optimaliseert en ook automatiseert. 

 

In de eerste les legt Lucien uit hoe je een shorts kanaal kunt aanmaken. Hij laat je zien waar je moet zijn en welke instellingen belangrijk zijn voor jouw YouTube kanaal. In de tweede les van de module wordt aandacht besteed aan het uploaden van een shorts video. Je krijgt uitleg over een tool die je kunt gebruiken voor het downloaden van shorts die je vervolgens kunt uploaden op jouw kanaal. Het uploaden wordt stap voor stap met je doorgenomen zodat je weet wat je moet doen en hoe je instellingen moeten staan voor optimaal resultaat. 

 

Onze conclusie over de cursus van Cas Cow University

Wij vinden de cursus van Cash Cow University een complete gids die jou verder helpt bij het opzetten van een YouTube kanaal waarmee je geld kunt verdienen. De informatie die je krijgt is helder en duidelijk uitgelegd. Niet alleen wordt alles met je besproken, er wordt veel informatie met je gedeeld aan de hand van verschillende voorbeelden. Zo krijg je diverse voorbeelden van onder andere banners, zoekwoorden, video editors, thumbnails, scriptwriters, instellingen van je kanaal, soorten kanalen, e-mail templates en veel meer. Dit geeft je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten en waar je op moet letten. Hierdoor is alle informatie aan het einde van de les helemaal duidelijk.

 

Naast de vele voorbeelden die je krijgt vindt je verschillende templates en documenten bij de lessen. Zo vind je onder andere een lijst met 100 winstgevende niches voor jouw YouTube kanaal, 50+ voorbeelden van Cash Cow kanalen, watermerk voor je video's, e-mail templates voor het contacteren van freelancers, community richtlijnen van YouTube en vele andere nuttige en belangrijke informatie. Handig die extra's!

 

We waren in het begin vrij sceptisch over geld verdienen op YouTube. Het leek ons een onmogelijke taak om met enkele maanden al een business op te bouwen die (veel) inkomsten genereert. We zijn verbaasd hoe 'gemakkelijk' het is om op YouTube geld te verdienen. Natuurlijk is het niet binnen enkele dagen opgezet en winstgevend, maar de mogelijkheden en kansen op YouTube zijn enorm. Wanneer jij je volledig inzet en de stappen uit de cursus volgt kun je binnen een aantal maanden al successen behalen. 

 

Het fijne van de cursus is dat het voor iedereen toegankelijk is. Wanneer je geen kennis over Cash Cow kanalen vooraf hebt, geen technische kennis hebt, geen ervaring met video's maken en bewerken, dan kun jij alsnog met deze cursus een goed Cash Cow kanaal opstarten. Je kunt veel uit handen geven en hoe? Dat wordt je meer dan duidelijk uitgelegd in de cursus. 

 

Eindconclusie en hoe nu verder? Wij zijn aangenaam verrast over dit online verdienmodel en zien vele kansen op YouTube. Je kunt heel laagdrempelig en met weinig middelen een YouTube kanaal opstarten die je geld oplevert. We hebben de stappen in de cursus gevolgd zonder enige problemen. Je weet door de informatie precies wat wel of juist niet belangrijk is om een goed YouTube kanaal te maken. Met de begeleiding van de cursus hebben wij zonder enige ervaring of kennis een YouTube kanaal aangemaakt en video's laten maken door een samengesteld team. Ondanks dat we in het begin wat sceptisch over dit verdienmodel waren zijn we nu volledig overtuigd van de vele mooie kansen die dit online verdienmodel te bieden heeft.

 

Omdat we kansen voorbij hebben zien komen en we enorm nieuwsgierig zijn geworden door deze cursus hebben wij een sprong gewaagd en zijn we met behulp van de cursus aan de slag gegaan. We hebben van A tot Z gevolgd wat er in de cursus besproken is en eerlijk... we zijn trots op wat we nu al hebben neergezet. In één week tijd hebben we 5 video's geplaatst, is het kanaal 'aangekleed', hebben we de volgende tien video's in bestelling staan en zijn de eerste 50 abonnees een feit! We hebben nog even te gaan want om geld te kunnen verdienen met YouTube moeten we nog flink groeien maar we zijn door de cursus van Cash Cow University zeker overtuigd dat we op de juiste koers zitten en kijken erg uit naar de eerste resultaten!

 


Meest recente update en resultaten:

Vandaag 18 september 2022 zijn we bijna twee maanden bezig met ons YouTube Cash Cow kanaal. Onze video's beginnen steeds meer vertoningen te krijgen en ook krijgen we meerdere weergave per dag op verschillende video's. Dit verschilt van 3 tot 20 weergaven per dag. Op dit moment hebben we 23 video's geplaatst en staan de volgende 6 video's al klaar. In het begin plaatste we onregelmatig nieuwe video's. Dit hebben we nu aangepast om de groei van het YouTube kanaal te verbeteren. Om de dag wordt er een nieuwe video geplaatst om kwart over zeven in de avond. Daarnaast hebben we een Instagram pagina aangemaakt voor het kanaal waardoor we ook via die weg nieuwe abonnees en views krijgen. Momenteel heeft het YouTube kanaal 303 subscribers. We zijn op de goede weg maar we moeten ook nog even geduld hebben!

Geld verdienen met youtube

Wil jij ook geld verdienen met YouTube?

Met de juiste methode en informatie kun je met YouTube veel geld verdienen. Het is belangrijk dat je precies weet wat je doet op YouTube zodat je kunt groeien en ook blijft groeien. Het doel is natuurlijk om uiteindelijk met een geautomatiseerde business geld te verdienen op YouTube. Wanneer je deze informatie gaat opzoeken op het internet moet je heel veel onderzoek doen en zijn onnodige fouten sneller gemaakt. Dit zit de groei van je kanaal in de weg waardoor het vele maanden langer kan duren voordat jij goede resultaten gaat behalen. Lucien en Florian hebben hun kennis en ervaring gebundeld in een complete cursus waardoor jij de belangrijke stappen direct vanaf het begin juist kunt volgen. Dit is natuurlijk voordelig voor jou! Het scheelt enorm veel extra tijd en inspanning. Velen is het gelukt om een winstgevende Cash Cow kanaal op te zetten en dit kun jij ook! En het fijne is: Je hebt geen technische kennis of ervaring nodig om succesvol te worden op YouTube. De cursus van Cash Cow University helpt jou stap voor stap alles te leren en te begrijpen. Speciaal voor jou hebben wij een kortingscode wat jou enorm veel geld scheelt! Vul de unieke code van Gavooronlinesucces.nl in bij het kopen van de cursus en profiteer direct van maar liefst €300,- euro korting!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.