Laatst bijgewerkt: 22-05-2023

Wat is EuroClix en hoe werkt het?

Een leuke manier om wat extra geld bij te verdienen kan via een online spaarprogramma waarbij je geld verdient met bijvoorbeeld online shoppen, enquêtes invullen, klikken op e-mails of je vrienden uitnodigen zodat zij zich ook kunnen aanmelden. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare mogelijkheid om wat extra geld bij te verdienen via een online spaarprogramma dan is Euroclix interessant voor jou. Met EuroClix kun je namelijk op veel verschillende manieren punten (Clix) verdienen die je vervolgens weer om kan zetten in geld of andere leuke dingen. Maar hoe werkt geld sparen via een online spaarprogramma als EuroClix? En wat zijn alle mogelijkheden op EuroClix? We leggen je uit wat EuroClix is, hoe EuroClix precies werkt, op welke manieren je Clix kunt sparen, waar jij je kunt aanmelden bij EuroClix en delen we onze eigen ervaringen in een review over EuroClix!

  • Wat is EuroClix?
  • Op welke manieren kan ik Clix verdienen op EuroClix?
  • Hoe werkt EuroClix?
  • Clix doorsparen levert je meer geld op bij EuroClix!
  • Hoe kan ik mij aanmelden bij EuroClix?
  • Onze EuroClix review en ervaringen

Wat is EuroClix?

EuroClix is een Nederlands online spaarprogramma waar je wat extra geld kan bijverdienen. Je kunt namelijk op verschillende manieren Clix sparen die je vervolgens weer om kan zetten naar bijvoorbeeld geld wat je op je bankrekening ontvangt. EuroClix is een veilig en betrouwbaar online spaarprogramma waar je meer voordelen uit haalt dan alleen maar Clix sparen. Vele grote bedrijven zal je tegenkomen op EuroClix waardoor je naast het sparen van Clix ook toegang heb tot hoge kortingen en exclusieve aanbiedingen.

 

Hoe werkt EuroClix?

EuroClix werkt gemakkelijk, snel en is toegankelijk voor iedereen. Nadat je ingelogd bent kom je op de homepagina van EuroClix. Hier kun je zien hoeveel Clix je al gespaard hebt en hoeveel je er nog precies nodig hebt om je volgende doel (inwisselkoers) te bereiken. Daarnaast kun je vanaf de homepagina navigeren naar verschillende plekken op de website om clix te verdienen of winnen. Het menu is overzichtelijk en vanuit hier kun je eenvoudig naar je gegevens, het saldo overzicht en de mogelijkheid om Clix in te wisselen voor geld of andere dingen. Verder kun je via de knoppen Clix winnen of Clix verdienen gemakkelijk naar de verschillende mogelijkheden die er zijn om Clix te sparen zodat jij geld kunt verdienen met Euroclix! Nadat je Clix hebt verdiend door één van de mogelijkheden zal dit direct aan je EuroClix saldo toegevoegd worden. 

EuroClix

Op welke manieren kan ik Clix verdienen op EuroClix?

Door de vele verschillende manieren die er zijn om Clix te verdienen kun je op een leuke manier Clix sparen op EuroClix. Je kunt zelf kiezen op welke manier jij Clix wil sparen of uitgeven. Je kunt bij EuroClix Clix sparen, Clix winnen en profiteren van hoge kortingen bij online webwinkels of gebruik maken van exclusieve aanbiedingen. EuroClix heeft de volgende manieren om Clix te sparen of te winnen:

 

Clix sparen door vrienden uit te nodigen

Eén van de mogelijkheden om Clix te sparen is om vrienden, familieleden of kennissen uit te nodigen zich aan te melden bij EuroClix. Wanneer je jouw unieke link deelt met bijvoorbeeld vrienden en zij melden zich vervolgens aan bij EuroClix, dan ontvang jij per nieuw aangebracht lid 150 Clix (€1,95) cadeau. Naast 150 Clix per aanmelding verdien je ook 10% van de Clix die jouw aangemelde vriend of familielid spaart op EuroClix.

Na het inloggen op EuroClix kun je klikken op 'Vertel het een vriend' om jouw unieke link te verkrijgen. Deze link kun je delen op verschillende manieren waaronder e-mail, WhatsApp of social media. Vraag aan je familie, vrienden, collega's en kennissen of zij ook online willen sparen via EuroClix, en verdien hiermee vele extra Clix!

 

Verdien Clix door online shoppen

Zodra je bent aangemeld bij EuroClix kun je met online shoppen Clix verdienen. Wanneer je bijvoorbeeld via jouw EuroClix account naar de website gaat van Bol.com en hier vervolgens een aankoop doet, krijg jij over het uitgegeven bedrag een percentage aan Clix. Niet alleen bij Bol.com is dit mogelijk maar ook bij o.a. Thuisbezorgd, Bonprix, Staatsloterij, Mediamarkt, Greetz, Otto, Alie Express, Hema, Jumbo, Dekbed Discounter en nog heel veel meer. Naast de Clix die je verdient met jouw online aankopen kun je via EuroClix ook korting krijgen bij verschillende webshops met kortingscodes die je in de online omgeving van EuroClix kan bekijken. Shoppen, korting en clix verdienen! Na aanmelden bij EuroClix kun je direct profiteren van leuke kortingen bij heel veel verschillende winkels.

 

Enquêtes invullen voor Clix

Regelmatig verschijnen er op EuroClix enquêtes over verschillende onderwerpen die je in kunt vullen en geld mee kan verdienen. De enquêtes die getoond worden zijn van verschillende lengtes en anders vormgegeven. Voordat je aan een enquête begint kun je zien hoe lang je met de enquête bezig bent en hoeveel Clix je verdient zodra je de enquête volledig hebt ingevuld. Het kan zijn dat na een paar vragen blijkt dat je niet in de doelgroep van de enquête valt waardoor de deelname aan de enquête wordt stopgezet. Wel ontvang je vaak alsnog een aantal Clix voor de moeite die je gestoken hebt in het invullen van de eerste paar vragen. De Clix die je kunt verdienen met het invullen van de enquêtes kunnen per keer verschillend zijn. Een ingevulde enquête kan 30 Clix opleveren, maar bijvoorbeeld ook 90 Clix of meer.

 

Clix sparen

Klikken op e-mails levert je Clix op

Regelmatig ontvang je (wanneer je dit wilt) op het opgegeven e-mailadres verschillende e-mails met aanbiedingen van diverse bedrijven. Dit zijn bedrijven als Bol.com, Mediamarkt, Staatsloterij e.d.  Aan de e-mail kun je duidelijk zien dat dit afkomstig is van EuroClix en dus veilig. Onderaan de e-mail staat aangegeven hoeveel Clix je verdient wanneer je op de inhoudt van de e-mail klikt. Nadat je op de aanbieding in de e-mail geklikt hebt worden de verdiende Clix direct aan je saldo op EuroClix toegevoegd. Het enige wat jij hoeft te doen om Clix te verdienen is op de aanbieding klikken die in de e-mail staat.

Win Clix bij EuroClix

Naast Clix sparen zijn er ook drie verschillend mogelijkheden om Clix te winnen bij Euroclix. Clix winnen kun je doen door deel te nemen aan de LotteryClix, LuckyClix of SportClix.

  • LotteryClix. Met de LotteryClix kun je iedere week meedoen om Clix te winnen. Iedere dag kun je opnieuw een gratis lot activeren waardoor je meedoet aan de loterij. Dit betekent dat als je iedere dag jouw lot activeert je 7 kansen hebt om te winnen. Op zondag is de trekking van de loterij en op maandag kun je zien of jij in de afgelopen week gewonnen hebt. Heb je Clix gewonnen? Dan worden deze direct bijgeschreven op je saldo. De prijzen van Clix variëren van 1 Clix, 5 Clix, tot 100 Clix of zelfs 500 Clix.

  • LuckyClix. Naast de LotteryClix kun je ook meedoen aan LucyClix. Dit is een loterij waar je één keer per maand aan mee kunt doen. De totale inleg voor een lot is 100 Clix. Er zijn verschillende prijzen te winnen vanaf 25 clix tot de hoofdprijs van 100.000 clix (€1.700). 

  • SportClix. Als laatste heb je de SportClix waarbij je Clix kunt winnen. Door een voorspelling in te vullen op voetbalwedstrijden of Formule 1 wedstrijden maak je kans op het winnen van Clix.  Bij voetbal kun je een voorspelling doen op wedstrijden van Ajax, Feyenoord, PSV en AZ in de Eredivisie en de KNVB Beker, alle Nederlandse clubs in de Champions League en Europa League, de wedstrijden van het Nederlands Elftal, en geselecteerde wedstrijden in de Champions League, Europa League, EK en WK. Met Formule 1 wedstrijden kun je op EuroClix voorspellen welke drie coureurs er volgens jou op het podium komen en verdien Clix voor elke coureur die daadwerkelijk op het podium komt!

 

Aanbiedingen bij webshops

Maak elke maand opnieuw kans op 5000 Clix! (€70,-)

Wanneer jouw profiel 100% volledig is maak je iedere maand automatisch kans op 5000 Clix. Er zijn een aantal voorwaarden om je profiel op 100% te krijgen. Op je EuroClix profiel kun je jouw profielkenmerken invullen. Dit gaat over verschillende onderwerpen als: je basisgegevens, financieel, werk, huishouden, vervoer, gezondheid en levensteil. Door het invullen van je profielkenmerken ontvang je Clix en kan Euroclix gerichtere uitnodigingen sturen voor enquêtes die aansluiten op jouw profiel. Het invullen en bijhouden van jouw profielkenmerken is één van de voorwaarden voor een profiel van 100%. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig deel te nemen aan online onderzoeken en is de duur van je inschrijving bij EuroClix van belang.

Hoe werkt EuroClix?

Clix doorsparen levert je meer geld op bij Euroclix!

Een leuk spaarsysteem binnen EuroClix is dat je clix meer waard worden wanneer je meer clix bezit. Vanaf 1000 clix is het al mogelijk om je clix in te wisselen voor geld wat je op je rekening ontvangt. Echter is het spaarprogramma van EuroClix voordeliger wanneer je de Clix voor een langere tijd opspaart op je account. Want hoe meer Clix je gespaart hebt hoe hoger de inwisselkoers is, wat enorm gunstig is voor jou. Dit levert jou namelijk heel veel voordeel op omdat jouw Clix op deze manier alleen maar meer waard worden. Hoe hoger jouw saldo op EuroClix is, des te hoger wordt de inwisselkoers. Wanneer je 1000 Clix laat uitbetalen krijg je hier €10,- euro voor. Zodra je doorspaart tot 2000 Clix krijg je alweer €25,- euro. Dit is 25% procent meer! We laten enkele mogelijkheden voor inwisselen van de Clix zien:

Aantal Clix Clix inwisselkoers Index koers Bedrag
1000 clix 0,01000 100% €10,00
2000 clix 0,01250 125% €25,00
5000 clix 0,01400 140% €70,00
10.000 clix 0,01500 150% €150,00
20.000 clix 0,01625 163% €325,00
50.000 clix 0,01700 170% €850,00

Hoe kan ik mij aanmelden bij EuroClix?

Aanmelden bij EuroClix kan gemakkelijk, snel en geheel kosteloos via de aanmeldpagina. Zodra je enkele gegevens hebt ingevuld krijg je een e-mail met je gebruikersnaam en wachtwoord. Vanaf hier kun je inloggen op EuroClix en beginnen met Clix sparen. Nadat je bent aangemeld ontvang je ook een e-mail met de vraag om enkele gegevens over jezelf in te vullen op je profiel. Dit gaat om gegevens zoals naam en adres. Wanneer je dit invult verdien je direct je eerste 150 Clix (€1,95). Dit wordt gelijk na het invullen van je gegevens toegevoegd aan je saldo op EuroClix. Ook is het belangrijk om je voorkeuren aan te geven. Wanneer je bijvoorbeeld geen Clix wilt sparen via de e-mail kun je dit bij je voorkeuren aangeven zodat je geen dagelijkse e-mails van EuroClix krijgt. De voorkeuren voor verschillende onderdelen kunnen na het aanmelden bij EuroClix ingesteld worden.

 

Onze EuroClix review en ervaringen

Het is een leuke manier om met een online spaarprogramma wat extra's te verdienen met EuroClix. Het kost je niks maar het levert je wel wat op. Natuurlijk moet je er zelf wel wat voor doen want de Clix komen niet vanzelf maar met een beetje moeite een leuk extraatje. Het is een gemakkelijke online omgeving waar duidelijk vermeld staat waar je alles kunt vinden en wat de mogelijkheden zijn. Omdat er verschillende mogelijkheden zijn om Clix te sparen is het leuk om er mee bezig te zijn. Je vindt namelijk veel verschillende manieren om ze te verdienen. Wanneer je er regelmatig mee bezig bent kan het best wel oplopen. Je zult er geen torenhoge bedragen mee verdienen maar een extra zakcentje is zeker mogelijk. Wanneer je op zoek bent naar online inkomsten waarmee je de rekeningen kunt betalen dan is EuroClix niet het juiste voor jou. Je kan met EuroClix leuke kortingen scoren en wat extra geld verdienen maar je zal er geen vol maandelijks inkomen aan kunnen verdienen. 

 

Het is leuk om bezig te zijn met EuroClix. Door de verschillende mogelijkheden die er zijn kun je er erg fanatiek in worden. Wanneer je het een beetje slim en handig aanpakt kun je bij veel dingen Clix sparen. Of je nu op een vrijdagavond een bestelling plaatst bij thuisbezorgd, een vakantie boekt voor de volgende zomer, een nieuwe verzekering afsluit, overstapt op een andere energieleverancier, een nieuwe inrichting aankoopt of gewoon lekker wilt shoppen, EuroClix heeft gigantisch veel mogelijkheden om Clix te sparen. EuroClix is zeker de moeite waard om te proberen!

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen