Laatst bijgewerkt: 12-09-2022

 

Geld verdienen met TikTok

Het populaire TikTok is een leuk en interessant platform wat veel verschillende mogelijkheden biedt. Het is naast enorm populair ook een app die nog steeds wereldwijd iedere dag groeit. Niet alleen kun je al je creativiteit kwijt op TikTok, het biedt daarnaast ook enorm veel kansen. Je kunt hier als bedrijf meer naamsbekendheid krijgen doordat je sneller en gemakkelijker een grote groep mensen kunt aanspreken. Zo zijn er meerdere leuke en interessante mogelijkheden die TikTok te bieden heeft waar jij iets mee kunt doen. Want wat dacht je van zelf geld verdienen met TikTok? Maar hoe?

 

Wat is TikTok?

Mocht je nog niet bekend zijn met TikTok dan nemen we dat allereerst met je door. Want wat is nou precies TikTok? TikTok is een app die wereldwijd enorm populair is en momenteel meer dan een miljard gebruikers heeft. Het is een app met een combinatie van film en muziek. Je kunt verschillende creatieve dingen op TikTok doen zoals dans, muziek, sketches, informatieve filmpjes of grappige filmpjes. De mogelijkheden zijn eindeloos en het bereik van TikTok is enorm. 

 

Wat zijn de voordelen van geld verdienen met TikTok?

Geld verdienen met TikTok kent vele voordelen. Een heel groot voordeel is dat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je werkt. Doordat je locatie onafhankelijk werkt en zelf je tijd voor TikTok in kunt plannen is het ideaal te combineren met bijvoorbeeld daarnaast je studie, stage of (full-time) baan. Zo kun jij, naast de dingen die je al doet in het dagelijkse leven, een nieuwe online business opbouwen. 

Je hebt naast veel vrijheden ook de mogelijkheid om verschillende verdienmodellen toe te passen. Daarnaast heb je geen groot kapitaal nodig en kun je zonder eerdere ervaring succesvol worden met TikTok. 

 

Hoe verdien je geld met tiktok?

Hoe verdien je geld met TikTok?

Geld verdienen met TikTok is niet gemakkelijk en eventjes snel gedaan. Het is een groot platform met veel gebruikers waardoor het enige tijd kan duren voordat je gaat groeien met je TikTok. Er is op dit moment immers genoeg concurrentie te vinden op TikTok. Het aller belangrijkste wat nodig is om te slagen is jouw tijd en volledige inzet. Alleen dan kun jij succesvol worden met TikTok en geld verdienen. Zoals we eerder aangaven zijn er verschillende verdienmodellen die je kunt toepassen om geld te verdienen met TikTok. Eén daarvan is affiliate marketing. Met affiliate marketing promoot je producten of diensten van een ander bedrijf via jouw TikTok kanaal. Nadat iemand op jouw unieke link heeft geklikt en een aankoop doet, ontvang jij hierover een commissie. 

 

Ik heb geen kennis of ervaring, is dit erg?

Dit is geen probleem! Er is veel informatie te vinden op het internet waarin beschreven staat hoe je meer volgers kunt krijgen en welke content hoog scoort. Het kan wel lastig zijn om je business te starten via TikTok omdat je nog aan het leren bent. Wanneer je leert van het internet ben je steeds dingen aan het uitproberen. Het is logisch dat je nog niet precies weet wat je moet doen dus maak je natuurlijk gemakkelijker fouten in het begin. Het is ook mogelijk om een goede cursus aan te schaffen die je verder helpt. De juiste cursus kan jou helpen om gelijk goed van start te gaan met alle essentiële informatie die je nodig hebt. Ook krijg je de belangrijkste informatie over goede content, strategieën, adverteren, wat je niet moet doen én juist wel moet doen. Dit scheelt natuurlijk enorm veel extra tijd.

Hoe krijg ik een groter bereik op TikTok?

Het hebben van veel volgers is niet van de ene op de andere dag geregeld maar meer volgers betekend natuurlijk ook de mogelijkheid om meer geld te verdienen. Het si daarom van belang om volger te krijgen door op de juiste manier gebruik te maken van TikTok. Het krijgen van volgers is niet gemakkelijk en kost tijd en natuurlijk ook inzet. We nemen een aantal belangrijke punten met je door voor een beter groei van jouw TikTok

 

  • Kies een onderwerp. Het is belangrijk om een onderwerp te kiezen voor jouw TikTok. Zo weten volgers wat zij van jou kunnen verwachten en kunnen nieuwe volgers je beter vinden. Door bij een onderwerp te blijven als bijvoorbeeld Beauty, Fitness, gezonde voeding, entertainment, enz kun je jouw doelgroep beter aan je binden. Wanneer je steeds over een geheel ander onderwerp post is de kans groot dat je volgers kwijt raakt. Natuurlijk is het wel mogelijk dat als je alleen beauty video's post je wel eens wat anders kunt plaatsen maar het is belangrijk dat de grote lijn in jouw TikTok over één onderwerp gaat.

  • Plaats consistent. Door consistent video's te posten kun je jouw bereik beter vergroten. Je kunt beter vaste momenten in de week plannen om video's te plaatsen dan wisselende momenten. Een keertje onregelmatig posten kan natuurlijk geen kwaad voor je groei maar om meer volgers te krijgen is consistent blijven posten erg belangrijk. 

 

Geld verdienen met TikTok

Wil jij geld verdienen met TikTok?

Wil je beginnen met geld verdienen op TikTok of probeer je dit al enige tijd zonder het gewenste resultaat? Het kan lastig zijn om zonder enige kennis of ervaring geld te verdienen met TikTok. Een goede cursus kan jou daarbij helpen en zorgen dat jij winst gaat maken met TikTok.  Om geld te verdienen met Tiktok heb je geen technische kennis of ervaring nodig. Viral Academy leert je alles wat je nodig hebt om succesvol te worden met TikTok. 

Wat kun je verwachten van Viral Academy?

De Viral Academy is de meest complete online cursus over het effectief groeien en het winstgevend maken van een TikTok account in Nederland én België. In de cursus wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je jouw eerste TikTok account opzet en krijg je hulp bij het kiezen van de juiste niche (onderwerp).Daarnaast krijg je ook toegang tot de exclusieve TikTok Premium Community.

 

De cursus leert je hoe je video's kunt maken waar je zelf op staat maar ook kun je er voor kiezen video's te maken waarbij je dit niet doet. Beide mogelijkheden worden tijdens de cursus uitgebreid uitgelegd. De cursus bestaat uit in totaal 13 verschillende modules. 

 

Module 1: Introductie

Module 2: Persoonlijke voorbereiding

Module 3: Soorten content

Module 4: Virale nichemarkt kiezen

Module 5: Algemene voorbereiding

Module 6: De geheimen van het TikTok algoritme

Module 7: Belangrijkste factoren voor succesvol TikTok-account

Module 8: Persoonlijke strategie maken

Module 9: Wat je vooral niet moet doen

Module 10: €10K+ per maand verdienen met TikTok

Module 11: Adverteren op TikTok

Module 12: Veelgestelde vragen

Module 13: Casestudie: van 0 naar 100.000 volgers

 

Daarnaast ontvang je nog verschillende extra bonussen:

 

Toegang tot de exclusieve Viral Community (t.w.v. €997)

Wekelijkse groepscoachings (t.w.v. €997)

Casestudie van 0 naar 100.000 volgers (t.w.v. €997)

Geld verdienen met TikTok, zonder gezicht (t.w.v. €497)

Meer verkopen met je bedrijf op TikTok (t.w.v. €497)

Dropshipping via TikTok (t.w.v. €497)

De cursus van Viral Academy geeft je alle essentiële informatie die je nodig hebt om succesvol te worden op TikTok. Je leert hoe je in een korte tijd hard kunt groeien en het maximale uit jouw TikTok kunt halen. Je leert niet alleen wat je wel moet doen maar ook wat je juist niet moet doen. Sophia Meijer (oprichtster van Viral Academy) heeft in een periode van 2 jaar tijd veel ervaring en kennis opgedaan omtrent geld verdienen op TikTok. Met haar strategie is zij succesvol en verdient zij veel geld met TikTok. Dit kan jij ook!


Veelgestelde vragen over de Viral Academy

Waar kan ik de cursus van Viral Academy kopen?

Je kunt de Cursus van Sophia Meijer kopen via deze link.

Kan ik de kosten van de cursus ook in termijnen betalen?

Het is mogelijk de cursus is meerdere termijnen te betalen (3 termijnen)

Kan ik nog annuleren nadat ik de cursus heb gekocht?

Het is mogelijk om de koop van de cursus te annuleren. Hieraan zitten wel voorwaarden verbonden. Bekijk de voorwaarden op de website van Viral Academy.


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen