Laatst bijgewerkt: 23-06-2022

 

Wie is Jacko Meijaard?

Wanneer je onderzoek doet op het internet naar affiliate marketing dan kom je de naam Jacko Meijaard op veel verschillende websites tegen. Het is door de hoeveelheid artikelen overduidelijk dat dit een bekend persoon is binnen de wereld van affiliate marketing. Je ziet veel succesverhalen en artikelen die geschreven zijn waar Jacko zijn naam in genoemd word. Dan is het natuurlijk toch handig om te weten over wie ze het hebben. Want.. wie is Jacko Meijaard precies en hoe is hij zo succesvol geworden binnen affiliate marketing?

 

  • Wat is het verhaal achter het succes van Jacko Meijaard?
  • Internet Succes Gids
  • De Affiliate Marketing Revolutie
  • Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Wat is het verhaal achter het succes van Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is geboren in 1991 in Yerseke (zeeland) waar hij momenteel nog steeds woonachtig is. Hij is vanwege zijn studie verhuist naar Utrecht waar hij de opleiding journalistiek volgde. Al snel merkte hij dat hij zich niet thuis kon voelen in een grote stad ondanks dat hij het wel een hele leuke stad vond. Daarnaast merkte hij ook dat de opleiding die hij volgde niks voor hem was. Hij is hierdoor op het internet onderzoek gaan doen naar manieren om online geld te verdienen en stuitte op het online verdienmodel affiliate marketing. Hij zag de filmpjes voorbij komen van jonge gasten die veel geld verdiende met alleen een laptop op het strand. Door de situatie waar Jacko op dat moment in verkeerde leek hem dit dé ideale manier om online veel geld te verdienen. Hij ging meteen vol motivatie aan de slag.

 

Toen hij in 2009 (tijdens zijn eerste studiejaar van de opleiding journalistiek) begon met affiliate marketing was er nauwelijks informatie te vinden op het internet. Affiliate marketing was toen nog niet zo bekend als dat het nu is. Hij moest hierdoor voornamelijk alles zelf doen en uittesten wat wel en niet werkt op de website. De aller eerste affiliate website die hij heeft opgericht is een website over de IPhone. Nadat hij drie maanden bezig was met het opbouwen van zijn affiliate website verdiende hij zijn eerste commissies. Hij besloot te stoppen met zijn studie en weer terug te verhuizen naar Yerseke bij zijn ouders. 

 

Omdat Jacko nog maar drie maanden bezig was met zijn affiliate website verdiende hij nog niet voldoende om van te leven. Hij heeft werk gezocht voor overdag en liet de avonden vrij om te werken aan zijn online business. Een jaar na de start van zijn website heeft hij ervoor gekozen om te stoppen met werken en full-time aan de slag te gaan met zijn affiliate website. De commissies werden maandelijks steeds hoger en door de groei van zijn maandelijkse bezoekers wilde hij zich volledig focussen op affiliate marketing. Hij zag verschillende kansen door de bedragen die hij verdiende. Wat Jacko Meijaard ook vaak zegt: 'Als je 100 euro kunt verdienen, kun je ook 1000 euro verdienen of meer. Een kwestie van opschalen en optimaliseren.' 

 

Ondertussen bezit Jacko Meijaard meerdere goedlopende affiliate websites. Hiermee verdient hij genoeg geld om daarnaast niet meer te hoeven werken. Dit betekend niet dat Jacko (zoals hij eerst voor ogen had) hele dagen op het strand zit met zijn laptop, maar hij blijft groeien en zich ontwikkelen binnen online marketing. 

 

Internet Succes Gids

Jacko Meijaard heeft de Internet Succes Gids ontwikkeld. Dit is één van de grootste online affiliate marketing community in Nederland en België. Je komt verschillende onderdelen tegen op de website. Je vind hier de Affiliate Marketing Revolutie, hierover vertellen we je later meer. Er staan veel artikelen op met onderwerpen als zoekwoordonderoek doen, SEO, linkbuilding, tools, tips en meer. Daarnaast is er ook een kennisbank te vinden met veel begrippen en termen uitgelegd.

 

Naast de vele informatie over affiliate marketing vind je ook het Internet Succes Gids Forum. Op dit forum delen leden hun ervaringen, kennis en problemen waar ze tegen aan lopen. Op het forum zijn verschillende affiliates te vinden. Van beginnende affiliates tot gevorderden praten mee op het forum om elkaar te helpen grote successen te behalen. Er staat heel veel nuttige informatie in de verschillende topics van het forum. 

 

De Affiliate Marketing Revolutie

Jacko leerde hoe je met weinig tools en een lage investering geld kon verdienen op het internet. Hij merkte dat je zonder enige ervaring van online marketing en technische kennis toch een succesvolle online business kan opzetten. Hij heeft door middel van meerdere websites, waarbij hij steeds dezelfde methode toepast, geleerd hoe je een succesvolle affiliate website opzet. Deze kennis en ervaring heeft hij gebundeld in een cursus, de Affiliate Marketing Revolutie. De Affiliate Marketing Revolutie is de  bekendste en grootse cursus van Nederland en België met meer dan 11.000 leden op de teller.

 

De cursus is vooral gericht op beginnende affiliates. Er wordt op een duidelijke manier uitgelegd wat affiliate marketing precies is en hoe je een winstgevende website stap voor stap kunt opbouwen. De affiliate Marketing Revolutie laat je niet alleen inzien wat affiliate marketing inhoudt maar ook hoe je zonder technische kennis een website opzet. Je krijgt onder andere informatie over welke instellingen je het beste kunt gebruiken en hoe je alles kunt vormgeven. 

 

Is Jacko Meijaard betrouwbaar? 

Op de vraag of Jacko Meijaard betrouwbaar is kunnen wij volmondig ja antwoorden. Jacko heeft zich meerdere keren bewezen binnen de affiliate community en ook daarbuiten. Hij is bekend bij veel online marketeers en heeft vele beginnende affiliates geholpen er een succes van te maken. Hij heeft een hecht team waar hij nauw mee samenwerkt om steeds meer successen te bereiken. Hij zit vol met goede ideeën en snapt 'het spelletje' van online marketing. Wanneer je onderzoek doet naar Jacko Meijaard zal je de ene na de andere positieve review tegenkomen. Zijn methode is bewezen succesvol en heeft veel mensen geholpen vrijheid voor zichzelf te creëren. 


Wil jij net als Jacko Meijaard online geld verdienen en vrijheid creëren?


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen