Laatst bijgewerkt: 14-05-2023

Internet Succes Gids

Als je op het internet zoekt naar meer informatie over affiliate marketing dan kan je er niet omheen. De Internet Succes Gids en Jacko Meijaard. Dit is natuurlijk niet voor niets. Jacko Meijaard heeft in de afgelopen 11 jaar enorm veel kennis opgebouwd over affiliate marketing en is een begrip geworden binnen dit populaire online verdienmodel. Maar wat is de Internet Succes Gids, wie is Jacko Meijaard, wat kun je op de website van internetsuccesgids.nl vinden en natuurlijk ook heel belangrijk.. is Internet Succes Gids betrouwbaar?

 

Veel nuttige informatie en verschillende lessen hebben wij geleerd op de website van Jacko Meijaard. Het is een uitgebreide website met veel informatie die de startende affiliate helpt met het opzetten van een business maar ook ervaren affiliates hebben op dit platform genoeg te leren. Er komen veel belangrijke zaken aan bod en ervaringen in uiteenlopende onderwerpen worden gedeeld. We nemen de belangrijkste onderdelen van de Internet Succes Gids met je door, hoe het werkt en waar je je kunt aanmelden.

 • Wie is Jacko Meijaard?
 • Wat kom ik tegen op de website van de Internet Succes Gids?
  - Internet Succes Gids Forum
  - Succeslounge
  - Internet Succes Gids kennisbank

 • De Affiliate Marketing Revolutie
 • 10K Club
 • The Level Up Club
 • Hoe kan ik me aanmelden voor de Internet Succes Gids?
 • Internet Succes Gids ervaringen

 

Wie is Jacko Meijaard?

Voordat we beginnen is het natuurlijk belangrijk om te weten, wie zit er achter de Internet Succes Gids. De Internet Succes Gids is opgezet door Jacko Meijaard. Jacko is een jonge ondernemer uit Zeeland die al veel successen met affiliate marketing heeft bereikt. Hij is zelf 11 jaar geleden begonnen met zijn eerste affiliate website. Dit deed hij zonder enige kennis en ervaring van affiliate marketing. Hij deed voornamelijk wat hij dacht dat nodig was om succesvol te worden. En dit is gelukt! Na 3 maanden verdiende hij zijn eerste commissie en de maanden daarna is zijn affiliate website over IPhone 's enorm gegroeid. Inmiddels heeft hij meerdere goedlopende affiliate websites die zorgen voor passieve inkomsten en heeft hij daarnaast nog veel meer waardevolle projecten opgezet zoals het Internet succes gids forum, de 10K Club en The Level Up Club. In de afgelopen jaren heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan en is hij onmisbaar geworden binnen de affiliate marketing business. Iedereen die wat langer bezig is met affiliate marketing is bekend met Jacko Meijaard en de cursus Affiliate Marketing Revolutie. Of Jacko Meijaard te vertrouwen is kunnen wij én vele andere met absolute zekerheid zeggen. Hij haalt er enorm veel energie en plezier uit om andere succesvol te zien worden door zijn bewezen succesvolle methode de Affiliate Marketing Revolutie. Maar daarover later meer!

affiliate marketing gids

Wat kom ik tegen op de website van Internet Succes Gids?

De website van Internet Succes Gids is erg uitgebreid en bestaat uit verschillende onderdelen. Je vindt er veel informatie en ook is er een ledengedeelte waar je onder andere kunt sparren met andere startende affiliates. Naast de absolute beginners kom je ook veel ervaren affiliate marketeers tegen die al (meerdere) successen geboekt hebben met hun affiliate websites.  Door de diversiteit aan informatie en discussies die gevoerd worden op dit platform is het voor iedereen leerzaam die meer wilt weten over affiliate marketing en alles wat daarbij komt kijken. We hebben de belangrijkste onderdelen van de Internet Succes Gids voor je op een rijtje gezet. 

Internet Succes Gids Forum

Je hoeft geen lid te zijn om de informatie te kunnen lezen die andere op dit forum hebben geplaatst. Om vragen te kunnen stellen of mee te kunnen praten moet je wel lid zijn van de Internet Succes Gids. Je zal verschillende mensen op het forum tegenkomen, van ervaren affiliates tot absolute beginners binnen affiliate marketing. Dit maakt juist het Internet Succes Gids forum zo leuk. De vragen die gesteld worden en de discussies die gevoerd worden gaan over alle lagen binnen affiliate marketing. Dingen waar je tegen aanloopt als je net start of juist zaken waar je pas mee te maken krijgt als je langer bezig bent met affiliate marketing.

 

De topics op het Internet Succes Gids Forum zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Nieuws, offline Meetups, geld verdienen op internet, tools & Software, zoekmachine Optimalisatie (SEO), Marketheme, Succeslounge, stel jezelf voor, Email Marketing, content, Wordpress, 10K Club en geldzaken.

Succeslounge

Eén van de topics op het Internet Succes Gids Forum is de Succeslounge. Dit onderwerp willen we toch graag apart bespreken omdat wij hier veel aan hebben gehad tijdens het starten met affiliate marketing. Buitenom alle nuttige informatie en tips worden er ook successen gedeeld door andere leden van het forum. Daarbij kan je denken aan het behalen van de eerste commissie, het verdienen van de eerste €1.000,- euro of een nieuwe website die online gezet is. Je vindt hier genoeg behaalde successen.

 

Deze succesverhalen zijn erg leerzaam en kunnen wellicht jou ook extra motiveren. Je zal namelijk zien dat de dingen waar jij tegen aan loopt dingen zijn waar andere startende affiliates ook tegen aan lopen. Door de resultaten van andere te zien met hun ervaringen zal je extra gemotiveerd worden om er zelf ook een succes van te maken. Het zijn namelijk heel veel succesverhalen! Benieuwd geworden? Een kleine greep uit de vele succesverhalen van het Internet Succes Gids forum:

 

 • 'Wat je van @jackomeijaard​ regelmatig hoort, is dat consistentie de drijfveer is voor succes. Dit is iets wat overduidelijk op mijn website is terug te merken. ' (Jeffrey)

 • 'Logde net in bij bol.com en zie dat ik €11,36 aan commissie heb verdiend. Ik weet dat het niet veel is, maar voor mij is het bewijs dat het echt werkt en ook daadwerkelijk kan. Het begin is er!' (Giuseppe)

 • 'Vanavond zat ik nietsvermoedend een boek te lezen op de bank toen mijn telefoon trilde, ik keek op mijn telefoon en kon mijn ogen niet geloven. Een berichtje van Paypro dat de eerste commissie binnen is! Het gevoel is overweldigend en ik kan me voorstellen dat deze kick bij iedere commissie opnieuw te voelen is. Dit geeft me super veel motivatie om nog harder te bouwen aan mijn website!' (Yoni)

 • 'Vandaag even de tijd genomen om naar de resultaten van november te kijken. Het is echt super fijn om structurele organische groei te realiseren.' (Martijn)

 • 'Ik ben vanaf mei bezig met de affiliate marketing en ik keek net op mijn bank en zag dat mijn eerste € 350 was gestort.  Opgebouwd uit allemaal kleine bedragen maar het "bewijst" in ieder geval dat ik op de goede weg ben. Wel een boost om door te gaan!' (jolanda)

 • 'Ik kan met trots zeggen dat ik mijn eerste artikel net op mijn website gezet heb!! Een maand geleden heb ik de cursus aangeschaft en ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. Wat vind ik dit super leuk zeg, ik kan niet wachten om het volgende artikel te schrijven.'  (Damian)

 • 'Commissie krijgen is natuurlijk altijd super. Zeker het gevoel van de eerste commissie die vergeet je niet meer! Ik was al helemaal blij dat ik er achter kwam dat affiliate marketing echt werkte, dat het zeker geen fabel is. Maar ik kom er nu wel achter dat het krijgen van wederkerende commissies echt helemaal top is!
  Echt een aanrader dus. Ik zou zou zeggen "Go for it" tis jullie allemaal gegund! Good luck!?' (Lennart)

 

Internet Succes Gids Kennisbank

In de kennisbank vind je verschillende informatieve artikelen over online geld verdienen. Niet alleen hoe je dit mogelijk maakt en wat daarvoor nodig is maar ook onderwerpen als het doen van zoekwoordonderzoek en e-mailmarketing komen aan bod. Er staat veel handige informatie klaar wat jou verder kan helpen bij het opbouwen van jouw eerste affiliate website.

 

De kennisbank is onderverdeeld in de volgende onderwerpen:
Affiliate Marketing, casestudies, copywriting, digitale Producten, Email Marketing, internet marketing, Social Media, tools, webinars, WordPress en zoekmachine optimalisatie (SEO). 

 

Internetsuccesgids

De Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is een cursus die ontwikkeld is door Jacko Meijaard. In deze cursus word je uitgelegd hoe je kan starten met affiliate marketing, wat hiervoor nodig is en hoe jij succesvol gaat worden met jouw online business. Wanneer je nog geen ervaring hebt met affiliate marketing of het maken van websites dan is deze cursus zeker een aanrader voor jou. Stap voor stap zal uitgelegd worden hoe het werkt en hoe jij je website het beste kan vormgeven en instellen. Naast het krijgen van veel essentiële informatie zal er ook aandacht besteed worden aan het opschalen van je affiliate website. Door op te schalen kun jij met je affiliate business doorgroeien naar een hoger passief inkomen. Met veel tips en handvaten word je klaargestoomd om een succesvolle affiliate business op te zetten waarmee je een passief inkomen creëert wat je maand na maand blijft ontvangen.

 

En dit alles voor maar liefs €47,- euro

Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie? 

 • Bewezen succesvolle methode 
 • De cursus bestaat uit 16 modules verdeeld in diverse onderwerpen met in totaal 69 video's 
 • Toegankelijk voor absolute beginners tot ervaren affiliates 
 • Inclusief toegang tot updates binnen de cursus
 • Toegang tot het ledengedeelte - internet succes gids forum 
 • Je kan direct starten na aankoop 
 • Uitstekende klantenservice 
 • Volledige cursus wordt gegeven in het Nederlands 
 • Koop de cursus gemakkelijk en snel via deze link

10K club

Wil jij jouw affiliate website naar een hoger niveau tillen? Door je aan te melden bij de 10K Club van de Internetsuccesgids krijg jij de juiste handvaten en waardevolle hulp om jouw affiliate website op te bouwen naar een maandelijks bedrag van €10.000 euro of meer. Door persoonlijke begeleiding van Jacko Meijaard en zijn team leer je wat ervoor nodig is om dit te bereiken zodat jij kan doorgroeien naar een financieel vrij leven. De kosten voor de 10K Club liggen uiteraard hoger dan bij de Affiliate Marketing Revolutie maar met dit programma en jouw volledige inzet zal je dit er dubbel en dwars weer uithalen. Omdat Jacko alleen met diegene wil samenwerken die er 110% voor willen gaan zal er van tevoren een telefonisch intakegesprek plaats vinden. In dit gesprek wordt gekeken naar hoe gemotiveerd je bent, waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Wil jij vrij worden dankzij het internet? Vraag een GRATIS 1-op-1 Clarity Call aan met Jacko en zijn team!

 

The level up club

Naast de Affiliate Marketing Revolutie is Jacko Meijaard de eigenaar van de snelgroeiende The Level Up Club. Wanneer je niet alleen een affiliate website wilt opstarten, maar ook wilt groeien op persoonlijk gebied en de juiste mindset te ontwikkelen om meer successen te behalen dan is The Level Up Club mogelijk wat voor jou! Het doel van de The Level Up Club is om de juiste mindset te creëren die ervoor zorgt dat jij met je affiliate website financiële vrijheid kan opbouwen. 

 

Alle leden van The Level Up Club hebben onder andere toegang tot meer dan 15 exclusieve video's, 100 audio's, exclusieve events en borrels, seminars, maandelijkse Webinars met experts en nog veel meer. 

Wat kun je verwachten van The Level Up Club

 • Creëer een 10k mindset
 • Na aanmelding heb je direct toegang tot The Level Up Club
 • Eerste maand voor maar liefst €4,- (inc BTW).
  Daarna € 47,00 (inc BTW) per maand

 • Maandelijks opzegbaar
 • 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

 

Internet succes gids forum

Hoe kan ik me aanmelden voor de Internet Succes Gids?

Voor toegang tot de Internet Succes Gids is geen aanmelding nodig. Na het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie heb je automatisch en ook direct toegang tot het ledengedeelte van de Internet Succes Gids. Je kunt meteen aan de slag met de cursus, meepraten op het forum en gebruik maken van alle andere mogelijkheden binnen de Internetsuccesgids. Waar kan ik me aanmelden?

 

Aanmelden voor de Affiliate Marketing Revolutie (toegang tot ledengedeelte Internetsuccesgids)

10K Club 1-op-1 Clarity Call aanvragen met Jacko en zijn team

Inschrijven voor toegang tot The Level Up Club

 

Internet Succes Gids ervaringen

Wanneer je op Google zoekt naar ervaringen over de Internet Succes Gids, Affiliate Marketing Revolutie, het internetsuccesgids forum, The Level Up Club of Jacko Meijaard dan zal je pagina's vol met goede reviews kunnen vinden. Jacko Meijaard werkt op een eerlijke manier en werkt graag hard om andere te zien slagen met affiliate marketing. Zijn methode is bewezen succesvol en met maar liefst 12.000 leden op de teller één van de grootste van Nederland en België. Anders dan bij de meeste online cursussen is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie belachelijk laag. Voor maar liefst €47,- kun je de cursus volgen én heb je toegang tot de grootste affiliate community van Nederland en België!

 

Leer succesvol worden met de Affiliate Marketing Revolutie, doe kennis op uit de vele handige informatie in de kennisbank en praat mee in een hechte community op het Internet Succes Gids forum!

Geen artikel missen? 

Ontvang de nieuwste artikelen via de e-mail met handige tips voor een succesvolle online business

 


* Privacy van gegevens gegarandeerd
 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen