Laatst bijgewerkt: 19-09-2022

Geld verdienen vanuit huis

Het lijkt wel alsof er steeds minder uren in één week zitten. We krijgen het steeds maar weer drukker met allerlei afspraken en verplichtingen. Werk, studie, kinderen, relatie, familie, vrienden en dan hebben we het nog niet eens over sporten, doktersbezoekjes, tandarts, vrijwilligerswerk, stage en ga zo maar door. Het meest ideale zou zijn als we zelf de werktijden en uren kunnen inplannen, zelf bepalen waar we werken en vooral ook wat voor werkzaamheden we doen. Geld verdienen vanuit huis kan het zoveel makkelijker voor je maken. Het levert niet alleen meer vrijheid op maar ook kan je op een leuke manier bijverdienen of met de juiste methode zelfs een volledig maandinkomen of meer verdienen! Maar.. hoe kan ik geld verdienen vanuit huis? 

 

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om geld te verdienen vanuit huis. Een van die mogelijkheden is affiliate marketing. Een verdienmodel wat voor vele het nummer 1 online verdienmodel is, en wat ons betreft.. terecht! Met affiliate marketing kun je veel vrijheid creëren én doorgroeien naar een passief inkomen. Hier gaan we je later nog veel meer over vertellen, maar voordat we verder gaan over affiliate marketing willen we eerst andere leuke mogelijkheden bespreken voor online geld verdienen vanuit huis.

 

Hoe kun je geld verdienen vanuit huis?

Online kun je veel verschillende kanten op als het gaat om het verdienen van geld. De mogelijkheden zijn enorm en er liggen nog genoeg kansen om online succes te behalen. Maar ben je op zoek naar leuke bijverdiensten vanuit huis of wil je een online business opstarten en financiële vrijheid creëren? We nemen een aantal mogelijkheden met je door om geld te verdienen vanuit huis. 

 

 • Schrijven van teksten

  Hou jij van teksten schrijven of ben je hier heel erg goed in? Dan kun je met jouw skills en talenten online geld verdienen door teksten te schrijven vanuit huis. Een van de bekendste aanbieders voor het schrijven van teksten is Textbroker. Je kunt je hier kosteloos aanmelden en direct beginnen nadat je het aanmeldproces hebt doorlopen. In een overzicht op de website van Textbroker kun je precies zien welke opdrachten er beschikbaar zijn om aan te nemen. De opdrachten staan verdeeld in verschillende categorieën zodat je gerichter op zoek kunt gaan naar een opdracht die bij je past. Wanneer je op een opdracht klikt krijg je meer informatie te zien over de inhoud van de opdracht, hoogte van de verdiensten, aantal woorden, voorwaarden en aanvullende informatie.
  Ook krijg je te zien hoe lang je voor de opdracht hebt en kun je voor verdere vragen gemakkelijk in contact komen met degene die de opdracht heeft geplaatst. 

  Verdiensten: Het schrijven van teksten op Textbroker is een leuke manier om wat extra bij te verdienen vanuit huis. Je zult met Textbroker niet genoeg verdienen om de rekeningen te betalen, maar met een paar teksten per week/ maand kun je een leuk bedrag bijverdienen! Dit kan variëren van een paar tientjes per maand tot enkele honderden euro's. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoeveel opdrachten je aanneemt. Wil je meer lezen over geld verdienen vanuit huis met Textbroker.

 • Start een blog

  Wist je dat je met een blog op verschillende manieren geld kunt (bij)verdienen? Een ideale manier om geld te verdienen vanuit huis is door het starten van een blog. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos en je kunt er volledig je eigen ideeën in kwijt. Ben je net moeder geworden en wil je hier graag over schrijven? Of reis je graag en wil je jouw ervaringen delen met andere? Ben jij een fanatieke sporter en kun je hier veel over kwijt? Je kunt verschillende verdienmodellen toepassen om geld te verdienen met je blog. Dit kan met onder andere het tonen van advertenties op je website, toepassen van affiliate marketing, mailinglijst opbouwen, verkoop van (digitale) producten/diensten, gesponsorde samenwerkingen en meer. 

  Verdiensten: Met een blog is het mogelijk om veel geld te verdienen.  Hoe meer tijd en moeite jij in je blog steekt, des te meer zal je gaan verdienen. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat wanneer je een blog start je niet binnen enkele weken al veel geld verdient. Dit heeft tijd nodig om te groeien. Zodra je blog bezoekers krijgt en jij blijft doorweren aan je blog zullen de inkomsten blijven komen en kun je dit opschalen. Een blog kan een paar euro per maand opleveren, maar ook een paar duizend euro per maand. Wil je meer lezen over geld verdienen vanuit huis met een blog?

 • Start een Cash Cow kanaal

  Een YouTube Cash Cow kanaal is een kanaal met video's waarbij jezelf niet in beeld bent. Dit kunnen bijvoorbeeld video's zijn als: '10 mooiste auto's van 2022', 'Beste films uitgebracht in juli', 'Leukste muziekvideo's van de jaren 90', 'Beste gadgets van het moment'. Wanneer jouw kanaal groeit en aan de voorwaarden van YouTube voldoet kun je met jouw kanaal geld verdienen. 

  Verdiensten: Een Cash Cow kanaal op YouTube kan veel geld opleveren. Het is een leuke manier van geld verdienen vanuit huis. De verdiensten met een YouTube Cash Cow kanaal liggen tussen een paar euro per maand, tot duizenden euro's per maand. Je verdient namelijk een bedrag per 1.000 views. Voorbeeld: Je verdient per 1.000 views €3,00 euro. Dit betekend dat je met 100.000 views (100.000: 1.000= 10.000 x €3,00) €30.000 euro verdient met één video. Het opzetten van een YouTube kanaal zonder enige kennis en ervaring is echter een lastige klus. Het is inderdaad mogelijk veel geld te verdienen met YouTube, maar dit heeft wel tijd nodig. Het opbouwen van een winstgevend YouTube kanaal kan, met consistent werken en leren, met een aantal maanden winstgevend zijn.

 • Meld je aan bij een online spaarprogramma

  Met een online spaarprogramma kun je op een leuke manier wat extra's bijverdienen. Een hele bekende en één van de grootste spaarprogramma's van Nederland is EuroClix. Met Euroclix kun je op veel verschillende manieren punten (Clix) sparen. Zo verdien je bijvoorbeeld clix met het invullen van enquêtes, shoppen, klikken op e-mails, EuroClix loterij, uitnodigen van vrienden, maar ook wanneer je Thuisbezorgd besteld, online kleding koopt, een nieuwe verzekering afsluit, loten voor de staatsloterij koopt, en nog veel meer andere manieren. Je kunt de gespaarde clix langer doorsparen waardoor het meer waard wordt of je kunt de clix omwisselen voor geld wat je op je rekening ontvangt.

  Verdiensten: Met EuroClix kun je een leuk bedrag bij elkaar sparen. Je zal niet genoeg Clix sparen om de rekeningen te kunnen betalen, maar EuroClix is wel een hele leuke manier om een paar tientjes tot een paar honderd euro te sparen. Hoe meer je doet op EuroClix des te meer Clix je zult sparen. Met wat extra inzet kun je op veel manieren Clix sparen wat jou weer extra geld oplevert! EuroClix is betrouwbaar en aanmelden en het gebruik van EuroClix is volledig gratis. Direct gratis aanmelden bij EuroClix?  of lees meer over geld verdienen met EuroClix.

 • Maak een winstgevend TikTok kanaal

  Tegenwoordig zijn we met z'n allen steeds meer te vinden op TikTok. Het aantal gebruikers wereldwijd is enorm en neemt nog steeds toe waardoor er ook heel veel kansen liggen om geld te verdienen met TikTok. Doordat je het laagdrempelig en met weinig middelen kunt opzetten is het een ideale manier om geld te verdienen vanuit huis. Met verschillende verdienmodellen als: affiliate marketing, TikTok Live, sponsordeals en verkoop van (online) producten/diensten kun jij geld verdienen met jouw TikTok kanaal. 

  Verdiensten: Met TikTok is het mogelijk een hoog bedrag aan inkomsten per maand te verdienen. Er zijn verschillende verdienmodellen toe te passen op TikTok waardoor de verdiensten kunnen oplopen tot een paar duizend euro per maand. Wanneer je werkt met een goede strategie en weet hoe TikTok en het algoritme werkt, kun je veel bereiken op dit platform. Meer lezen over geld verdienen vanuit huis met TikTok?

Extra geld verdienen vanuit huis

Affiliate marketing

Zoals we eerder hebben aangegeven willen we het graag met je hebben over affiliate marketing. We hebben al verschillende mogelijkheden besproken om geld te verdienen vanuit huis, maar er is één online verdienmodel waarvan wij vinden dat deze wat extra aandacht verdient heeft. Mogelijk heb je al eerder iets over affiliate marketing gelezen of wellicht is dit wel de eerste keer dat je van de term affiliate marketing hoort, maar als je op zoek bent naar een manier om geld te verdienen vanuit huis dan is affiliate marketing mogelijk interessant voor jou.

 

Start met affiliate marketing vanuit huis

 • Hoe werkt affiliate marketing?
 • Waarom is affiliate marketing ideaal om geld te verdienen vanuit huis?
 • Kan ik dit ook doen zonder te investeren?
 • Wat kan ik verdienen met affiliate marketing?
 • Wat zijn de grootste valkuilen?
 • Geen ervaring in online marketing of technische kennis?
 • Waarom kiezen voor de Affiliate Marketing Revolutie?

Hoe werkt affiliate marketing?

Met affiliate marketing promoot je producten of diensten van een ander bedrijf via je website of ander kanaal. Je maakt interessante en relevante content voor bezoekers op jouw website en ontvangt een commissie bij elke verkoop. Bijvoorbeeld: Je maakt een website over de verzorging van paarden. Je hebt een artikel geschreven over gezonde voeding voor jonge paarden en in dit artikel promoot je een boek met handige tips over voeding. Wanneer de bezoeker vervolgens klikt op de link die jij op je website geplaatst hebt komt hij/zij op de website van het bedrijf wat jij promoot. Zodra de klant een bestelling plaatst krijg jij een commissie. Het boek kost bijvoorbeeld €24,00 waarvan jij €8 euro commissie ontvangt (hoogte van commissie verschilt per bedrijf). Het enige wat jij dus hoeft te doen is een website maken en daarop producten promoten. 

 

Waarom is affiliate marketing ideaal om geld te verdienen vanuit huis?

Affiliate marketing is enorm breed en veel grote maar ook kleinere bedrijven zetten affiliate marketing in om meer klanten te bereiken. Dit is natuurlijk niet voor niets. Het is een ideale manier voor bedrijven en online ondernemers om meer geld te verdienen. We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

 • Bepaal zelf je werkuren en werkdagen. Een enorm groot pluspunt van affiliate marketing is dat je zelf je tijd indeelt. Omdat het jouw website is bepaal je zelf wanneer je er aan werkt en hoeveel uren dit per week zijn. Natuurlijk is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat wanneer je meer uren aan je website werkt je ook sneller goede resultaten zal behalen. Ideaal als je geld wilt verdienen vanuit huis!

 • Eerlijk verdienmodel. Met affiliate marketing lok je geen bezoekers met desinformatie om vervolgens aankopen te laten doen op onbetrouwbare websites. Affiliate marketing is een eerlijk online verdienmodel. Niet voor niets maken vele grote maar ook kleinere bedrijven gebruik van deze manier van online marketing. Je kan je inschrijven bij verschillende netwerken die de campagnes aanbieden van diverse bedrijven. Via deze netwerken kun je promotiemateriaal verkrijgen, worden de betalingen verwerkt, kun je de statistieken inzien,  en contact leggen met de bedrijven voor vragen of om mee te denken over het promoten van hun product op jouw website.

 • Bepaal zelf het onderwerp van je website. Naast de vrijheid in werkdagen en uren kan je natuurlijk ook het onderwerp helemaal zelf kiezen.  Het beste is om een onderwerp te kiezen waar jij affiniteit mee hebt. Affiliate marketing is iets voor de lange termijn waardoor het van belang is dat het gekozen onderwerp jouw interesseert. Op deze manier blijft het ook leuk om aan je website te werken en zal het je energie opleveren in plaats van dat het je energie kost. Met een onderwerp waar je niks mee hebt zal het na enige tijd moeilijk worden om goede teksten te schrijven en kost het steeds meer moeite om gemotiveerd aan de slag te blijven. 

 • Je loopt weinig risico. De risico's bij affiliate marketing zijn een stuk lager dan bij bijvoorbeeld een webshop of dropshipping. Omdat je de producten van een ander bedrijf promoot heb je zelf geen inkoop en dus ook geen voorraad. Dat betekent ook dat je dus geen pakketten hoeft te versturen of retour zal ontvangen. Dit gaat allemaal via het bedrijf wat jij op jouw website promoot. Daarnaast heb je amper tot geen klantenservice omdat je bezoekers met vragen over het product door kan sturen naar de klantenservice van het bedrijf. 

 • Doe wat je zelf wilt. Met affiliate marketing heb je op verschillende manieren veel vrijheid. Je hebt vrijheid in het onderwerp wat je kiest, welke content je maakt, hoe je website er uit ziet en welke producten of diensten je gaat promoten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het binnen de voorwaarden valt die de adverteerder opstelt (en kenbaar maakt van te voren) maar dit zal je amper tot niet belemmeren in het maken van een succesvolle affiliate website.

 • Veel geld verdienen. Met affiliate marketing is het mogelijk veel geld te verdienen. Er zijn genoeg affiliates die met hun website de rekeningen kunnen betalen of zelfs financiële vrijheid hebben gecreëerd. Daarover later meer!

 • Je kan de website blijven opschalen. Als het met jouw website mogelijk is om 500 euro per maand te verdienen dan kun je natuurlijk verder bouwen naar de 1000 euro per maand of veel meer. Er is geen maximum wat je kan en mag doen met je affiliate website en ook kun je wanneer de website winstgevend is werkzaamheden uitbesteden. Het uitbesteden van werkzaamheden aan professionals scheelt je niet alleen heel veel werk, het kan daarnaast je website ook flink laten groeien. 

 • Makkelijk te combineren met een (full-time) baan. Omdat je zelf bepaalt hoe veel uren per week je aan je affiliate website werkt maakt het ideaal om te combineren naast een (full-time)baan. Je kan er voor kiezen om vaste dagen en tijden in te plannen voor werkzaamheden aan je website maar je kan het ook aanpassen aan je drukke schema en werken wanneer het jouw uitkomt. Werk je voornamelijk overdag? Dan kun je in de avond aan je website werken. Ben je juist in de ochtend veel vrij? Plan dan een moment in om te werken aan jouw online business. 

 

Geld verdienen vanuit huis

Kan ik dit ook doen zonder te investeren?

Omdat je in de eerste weken of maanden nog niet veel zal verdienen is het natuurlijk fijn als de kosten ook laag kunnen blijven. Je kan natuurlijk geld uitgeven aan verschillende tools voor het doen van zoekwoordonderzoek, statistieken, tekstschrijvers, e-mailmarketing e.d. maar starten met affiliate marketing zonder hoge investering is zeker mogelijk. Het enige wat je namelijk in het begin écht nodig hebt is een domeinnaam en hosting. Veel werkzaamheden kan je namelijk zelf doen om de kosten laag te houden en een aantal tools voor bijvoorbeeld zoekwoordonderzoek kun je (beperkt) gratis gebruiken. Het is wel aan te raden om later te investeren in je website zodat je kan optimaliseren en opschalen. Beschik je tijdens het starten maar over een paar tientjes? Dan kun jij een succesvolle affiliate business opzetten!

 

Wat kan ik verdienen met affiliate marketing?

Zoals we eerder al aangaven is het met affiliate marketing mogelijk om veel geld te verdienen. Het is wel van belang om er rekening mee te houden dat je niet binnen enkele weken al genoeg zal verdienen om de rekeningen ervan te kunnen betalen. Affiliate marketing heeft namelijk een lange opstartperiode. Zodra je website online gaat heb je niet vanaf dag één al voldoende bezoekers om genoeg verkopen te genereren. Dit heeft tijd nodig om te groeien. Nadat de website online staat is het belangrijk dat je regelmatig nieuwe content blijft plaatsen. Consistentie is van groot belang tijdens het opbouwen van je affiliate website. Wanneer je iedere week minstens 1 artikel van goede kwaliteit plaatst zal jouw website na enige tijd groeien en ook blijven groeien als je dit doorzet. Gemiddeld duurt het bij de meeste affiliates tussen de 3 en 6 maanden voordat ze de eerste commissie verdienen. Iedere ervaren affiliate weet dat het verdienen van de eerste commissie het langst duurt!

Wat zijn de grootste valkuilen?

Affiliate marketing kent veel meer voordelen dan nadelen. Natuurlijk zijn er met affiliate marketing ook valkuilen. We nemen de twee grootste valkuilen met je door.

 • Affiliate marketing staat bekend om 'de lange adem'. Het is een ideaal online verdienmodel waarbij, zeker in het begin, veel doorzettingsvermogen nodig is. De meeste startende affiliates stoppen met hun website omdat ze na 2 maanden nog geen resultaten zien. Het is dan juist van belang om door te zetten en wekelijks nieuwe content te plaatsten. Je zal zien dat wanneer je dit consistent blijft doen jouw website zal groeien. En ja.. dit kan enkele maanden duren. Zie je affiliate website als een huis. Steeds voeg je er een nieuwe steen aan toe die het geheel steeds groter maken. Dit huis kan jaren blijven staan en zorgen voor een passief inkomen wanneer je door blijft bouwen. 

 • Je website gaat over een te breed onderwerp. Je wilt natuurlijk met je website zo snel mogelijk groeien en organische bezoekers ontvangen. Het is daarom van belang dat het onderwerp van je website niet te breed is. Wanneer je website gaat over honden is het van belang dat je niet 10 artikelen schrijft over verschillende soorten honden. Je kan beter meerdere artikelen schrijven over een bepaald hondenras waardoor er meer informatie op jouw website gaat over een specifieke ras. Hierdoor laat jij aan Google zien dat je weet waar je het over hebt en kun je ook beter je doelgroep bereiken. Een boek over de voeding van een labrador verkoop je beter op een website met meerdere artikelen over labradors dan een website waar uiteenlopende onderwerpen besproken worden. Door een te breed onderwerp is het ook moeilijker voor Google om te begrijpen waar jouw website precies over gaat. Zo gaat het een stuk langer duren voordat je goede resultaten gaat zien van je website.

Geen ervaring in online marketing of technische kennis?

Dit is juist het leuke en de kracht van affiliate marketing. Je hoeft geen ervaring te hebben met het opbouwen van een website, online marketing of het schrijven van teksten. Veel informatie over affiliate marketing is te vinden op het internet, forums en daarnaast is het ook mogelijk een cursus te volgen waarin je stap voor stap uitgelegd word hoe jij een affiliate website kan beginnen. Een cursus over affiliate marketing helpt jou van A tot Z op weg om een affiliate website op te bouwen die jij kan opschalen naar een winstgevende business. Met de Affiliate Marketing Revolutie leer je niet alleen hoe affiliate marketing werkt maar daarnaast ook hoe jij zonder ervaring een website opzet en vormgeeft.

 

Waarom kiezen voor de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is niet voor niets één van de grootste en bekendste cursussen van Nederland. Met 11.000 leden op de teller en een bewezen succesvolle methode heeft Jacko Meijaard al vele affiliates geholpen online succesvol te worden. Er zijn verschillende cursussen om te leren hoe affiliate marketing werkt en wat je moet doen om succesvol te worden. Iedere cursus hanteert een andere methode en ook kunnen ze een ander doel hebben zoals: Hoe je website te optimaliseren en opschalen? De kracht van de Affiliate Marketing Revolutie is om een absolute beginner op weg te helpen naar een succesvolle online business. Niet alleen wordt er aandacht besteed aan de beginselen van affiliate marketing maar ook krijg je een duidelijke uitleg in hoe je dit opzet, de vormgeving van je website, uitleg voor een optimaal werkende website, opschalen en doorgroeien naar een passief inkomen. Naast de cursus krijg je ook toegang tot het ledengedeelte en forum van de Internetsuccesgids. Dit alles voor een enorm lage prijs van €47,- euro zonder onverwachtse extra kosten.  

 

Wil jij ook meer vrijheid creëren en doorgroeien naar een passief inkomen?

Geen artikel missen? 

Ontvang de nieuwste artikelen via de e-mail met handige tips voor een succesvolle online business

 

* Privacy van gegevens gegarandeerd


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen